Vind termodrikkeflasker! Scroll ned og se hvordan!

DACOS

LAB CONSUMABLES & LIQUID HANDLING

Rør pakket enkeltvis - forside

Sterile rør pakket enkeltvis

Vi kan tilbyde enkeltvis pakning af rør eller andre varer i mange forskellige kategorier. Få pakket lige de produkter du ønsker med 1, 2 eller flere enheder og som single, dobbelt eller tripel pakket.

Stort udvalg i Erlenmeyer flasker

Erlenmeyer cellekulturflasker og -kolber i PC og PETG i høj kvalitet. Flaskerne fås både med almindelig lækagesikker låg og vent låg med filter.
Kolberne fås i størrelserne 125, 250, 500, 1.000 og 2.000 ml. Alle flasker er sterile og graduerede.

Erlenmeyer flasker - forside

Pipettespidser med tanke på miljøet

Eclipse spidser i rack er sterile, universale pipettespidser i høj kvalitet. Eclipse pipettespidser er produceret i henhold til Labcons Earth Friendly® model med fokus på grøn produktion. Spidserne er fremstillet ved hjælp af 61 % vedvarende energi.

Podepind DK - Forside

Danskproduceret podepind

Vores podepinde er ideelle til indsamling og transport af DNA-materiale så som prøver af spyt, slim, urin og fæces. Podepindene er nylon flockede, hvilket giver optimal prøveopsamling på grund af deres evne til at indsamle mere prøve på prøvetagningsstedet og hurtigere frigive hele prøven.

Korrekt prøveindsamling er afgørende for hurtig og nøjagtig diagnose!

Mange tak for alle jeres besøg på LabDays og DiaLabXpo

Vi har haft to forrygende messer, og vil gerne takke alle jer der kiggede forbi på DACOS’ stand – og tak for de mange gode snakke.

Vindere af de populære termoflasker!

Tak til alle der følger os på LinkedIn!
Vi har nu trukket lod blandt alle følgere om 5 x 2 termodrikkeflasker, og vinderne er: Mariane Schmidt Thøgersen, Karina Grøn Henriksen, Anna Øster, Britt Helsberg og Rita Rosendahl. Vinderne har får direkte besked.

Fokus på miljø og bæredygtighed

Vi har stor fokus på at kunne tilbyde produkter, der er produceret med omtanke for miljøet, og produkter, hvor der har været fokus på at minimere mængden af plast, fokus på bortskaffelse eller genbrug af produktet.

Skov forside

Hjælp os til at blive endnu grønnere!

Har du et godt forslag til, hvordan vi kan være mere bæredygtige i den måde, vi leverer varer til dig på? Eller har du en god idé til, hvordan vi samme kan arbejde for et grønnere miljø?

Skriv til os, så kvitterer vi med en smart termodrikkeflaske!

Med passion for videnskab

Det er med stolthed, at vi kan præsentere dig for vores produktsortiment af laboratorieudstyr i meget høj kvalitet fra mange anerkendte brands.

Vi tager aktiv del i udviklingen af udstyr til laboratorier og forskning, der kan forbedre dit daglige arbejde og give mere nøjagtige forskningsresultater.

Det langvarige samarbejde har igennem tiderne udviklet sig til vores markante fordel, således at vores mange, store projekter har kunnet gennemføres indenfor en tidsramme langt under det forventede.

I har bevist, at I har en indlevelse i og forståelse for vores behov, og I er altid hurtige til at reagere og levere vores varer uden problemer.
Vi ser frem til at fortsætte samarbejdet med DACOS.

Top brands

HOLD DIG AJOUR!

Tilmeld dig vores  nyhedsbrev!

Når du tilmelder dig acceptere du automatisk vores privatlivspolitik samt at modtage e-mails med nyheder og tilbud. Du kan til enhver tid framelde dig igen.