Biobanking

Biobanking fra AltemisLab er et komplet sortiment af professionelt biobankingudstyr til professionelle laboratorier. Sortimentet består af scannere til enkelte rør og scannere til hele racks. Sortimentet af AlteTube rør består af rør med 2D stregkode i SBS-format til prøveopbevaring samt rør med 2D stregkode til 9×9 og 10×10 racks til prøveopbevaring. Desuden består sortimentet af decappere, rørvælgere, pipetteringsapparatur samt diverse tilbehør.
Produkterne fra AltemisLab er alle i høj kvalitet og har gennemgået krævende kvalitetskontrol.

Bag AltemisLab står et erfarent team med betydeligt branchekendskab. Grundlæggerne af AltemisLab har arbejdet med 2D-stregkodede rør siden 2000, hvor denne teknologi første gang blev brugt af farmaceutiske virksomheder til opbevaring af prøver.
AltemisLab bruger denne ekspertise til at udvikle og producere udstyr til biobanking af højeste kvalitet.

Gennem de mange års erfaring har AltemisLab brugt deres viden og erfaring til at perfektionere designet af 2D-stregkodet rør. Det har ført til AlteTube sortimentet, der er et bredt sortiment af prøveopbevaringsrør.

DACOS og AltemisLab har et tæt samarbejde, og sammen hjælper vi kunder med at kortlægge arbejdsgange og identificere de værktøjer, der vil realisere praktiske, økonomiske og tidsbesparende løsninger.

Viser 1–28 af 31 resultater

HOLD DIG AJOUR!

Tilmeld dig vores  nyhedsbrev!

Når du tilmelder dig acceptere du automatisk vores privatlivspolitik samt at modtage e-mails med nyheder og tilbud. Du kan til enhver tid framelde dig igen.