Testkit

Testkit består af en række forskellige kits til indsamling, opbevaring og transport af vira og bakterier. Vi fører ITM, VTM og AIMES testkit.

ITM – Inactivation Transport Medium – anvendes til indsamling, opbevaring og transport af vira, COVID-19, klamydia, mycoplasma og ureaplasma.

VTM fra CONEST er et testkit til prøvetagning, indsamling, opbevaring og transport af humane nasopharyngeal virusprøver.

AIMES  fra CONEST er et testkit til prøvetagning, indsamling og transport af aerobe, anaerobe og krævende bakterier. Desuden kan testkittet også bruges til nukleinsyretest af bakterier.

Alle kit til test leveres med  leveres med CONEST flocked podepinde, der giver optimal prøveindsamling på grund af deres evne til at indsamle mere prøve på opsamlingsstedet og til hurtigere at frigive hele prøven. Hovedet på podepinden er fremstillet af flocked nylon, og selve pinden er fremstillet af ABS (Acrylonitrile butadienstyren). Flokede podepinde markerer den nyeste udvikling af enheder til prøveopsamling til engangsbrug. Flocking henviser til en proces med påføring af fibre med flere længder – kaldet flocking – på en klæbende belagt overflade for at give forbedret prøveopsamling.

Fokus på miljø og bæredygtighed

Hos DACOS har vi fokus på miljø og bæredygtighed. Vi udvælger så vidt muligt leverandører, der også har en grøn dagsorden og gør en indsats for miljøet. Derfor kan vi tilbyde dig en lang række produkter, der er produceret med omtanke for miljøet, og produkter hvor der allerede i designfasen har være fokus på at minimere mængden af plast, fokus på bortskaffelse eller genbrug af produktet.

Vi tror, at vi sammen kan gøre en forskel og sikre en grønnere fremtid. Besøg DACOS.dk og læs mere om vores og vores leverandørers indsats for en grønnere fremtid.

Viser alle 18 resultater

HOLD DIG AJOUR!

Tilmeld dig vores  nyhedsbrev!

Når du tilmelder dig acceptere du automatisk vores privatlivspolitik samt at modtage e-mails med nyheder og tilbud. Du kan til enhver tid framelde dig igen.