2019-nCoV Antigen Test
Nasal & Saliva

BEMÆRK, priserne varierer meget. Ved bestilling kontakter vi dig med oplysning om dagsprisen.

2019-nCoV Antigen Test – også kaldet quicktest – er et testkit, der bruges til at undersøge smitte med COVID-19, og som giver et meget hurtigt resultat. Antigentesten kan påvise N-proteinantigen fra SARS-CoV-2 i nasale podninger eller i saliva.

Se flere specifikationer længere nede på siden!

Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tags: ,

2019-nCoV Antigen Test – også kaldet quicktest – er et testkit, der bruges til at undersøge smitte med COVID-19, og som giver et meget hurtigt resultat. Antigentesten kan påvise N-proteinantigen fra SARS-CoV-2 i nasale podninger eller i saliva. Den nasale test foretages ved forsigtigt at indsætte podepinden 2-3 cm oppe i næsebordet og tage prøven der.

2019-nCoV Antigen Tests er ideelle til at hurtig diagnose af SARS-CoV-2 infektioner. De positive resultater kan bruges til tidlig split-flow og hurtig udredning af smitte.

Testene giver hurtigt svar på kun 15 minutter og er meget lette at tage. De er derfor ideelle til brug på hospitaler, i testcentre, i lufthavne, på hoteller, i virksomheder, i privaten, på uddannelsesinstitutioner og til andre former for massetests, hvor der er brug for et hurtigt svar.

Det aktuelle testkort er baseret på den specifikke antistofantigenreaktion og immunoanalyseteknologi. Testkortet består af kolloid guld-baserede immunokromatografisk teststrimmel til påvisning af Sars-CoV-2.

Fordele ved 2019-nCoV Antigen Test

 • Hurtig test for SARS-CoV-2 antigen med svar inden for 15 minutter.
 • Enkel, tidsbesparende procedure.
 • Alle nødvendige reagenser medfølger, kræver ikke ekstra udstyr.
 • Hurtig og let aflæsning.
 • Let at opbevare og transportere, kan opbevares ved temperatur mellem 4-30° C i op til 18 måneder.
 • Prøven er brugbar i 24 timer ved opbevaring ved 2-8° C.
 • Meget nemt at bruge;
  Nasal – tilfør reagens i cryorøret, tag prøven, tilfør den i cryorøret, prøven dryppes i testkoret og resultatet aflæses.
  Saliva – spytprøven afgives direkte i cryorøret med reagens, prøven dryppes i testkoret og resultatet aflæses.
 • Høj følsomhed og høj nøjagtighed.
 • Pakken indeholder 25 testkit.
 • CE IVD-godkendt.
 • Med dansk brugsanvisning.

Nasal quicktesten indeholder 25 komplette sæt bestående af cryorør med reagens samt låg med hældetud, podepind, testkort og brugsvejledning.
Saliva quicktesten indeholder 25 komplette sæt bestående af cryorør med reagens samt låg, tragt til at spytte i, pipette, testkort og brugsvejledning.

Aflæsning af antigen test

Positiv (+): Rød streg forekommer ved både T og C i løbet af 15 minutter. Bemærk, er en af stregerne mindre tydelig, skal testen stadig betragtes som positiv.
Negativ (-): Rød streg forekommer ved C, men ikke ved T i løbet af 15 minutter.
Ugyldig test: Hvis der ikke forekommer en rød streg ved C, er testen ugyldig. Det anbefales, at der tages en ny test.

 

Sars-CoV-2 Antigentest

,

HOLD DIG AJOUR!

Tilmeld dig vores  nyhedsbrev!

Når du tilmelder dig acceptere du automatisk vores privatlivspolitik samt at modtage e-mails med nyheder og tilbud. Du kan til enhver tid framelde dig igen.