AHN myLab®
Magnetic Stirrer

AHN myLab® Magnetic Stirrer er en motorfri omrører med pulsmodus, der vender omrøringsretningen hvert 30. sekund og garanterer en meget grundig blanding af væsker helt op til 800 ml.

Omrøreren har en avanceret mikroprocessorkontrol med praktisk berøringstastatur, der giver en hurtig og præcis indstilling og opretholder en nøjagtig hastighed. Hastigheden kan indstilles fra 15 til 1.500 rpm i trin på 50 rpm og en timer, der går fra 1 til 99 minutter eller uendeligt.

Ekstra omrørermagneter sælges separat. Klik og se mere!

Se flere  fordele og specifikationer længere nede på siden!

Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tag:

AHN myLab® Magnetic Stirrer er en motorfri omrører, ideel til applikationer inden for forskning, analytiske og biologiske laboratorier, skoler, apoteker osv. Denne magnetiske omrører har en holdbar, kemikaliebestandig og korrosionssikker overflade i rustfri stål, som er let at tørre af og rengøre.

Omrøreren har en avanceret mikroprocessorkontrol med praktisk berøringstastatur, der giver en hurtig og præcis indstilling og opretholder en nøjagtig hastighed. Den magnetiske omrører har en hukommelsesfunktion, der gemmer de sidste kørselsparametre, så sidst udførte arbejde let kan genoptages. Hastigheden kan indstilles fra 15 til 1.500 rpm i trin på 50 rpm og en timer, der går fra 1 til 99 minutter eller uendeligt. Med omrøreren fra AHN er det let at opretholde en kontinuerlig drift.

Den universale omrører fylder meget lidt på arbejdsbordet takket være det kompakte design. Den har ingen bevægelige dele, hvilket gør den næsten vedligeholdelsesfri.

Omrøreren AHN myLab® Magnetic Stirrer er udstyret med et stort baggrundsbelyst LCD-display, der giver et let overblik over tid og hastighed.

Med pulsmodus, der vender omrøringsretningen hvert 30. sekund, garanterer omrøreren en meget grundig blanding af væsker helt op til 800 ml. Overfladen på omrøreren er vandtæt og IP 65-kompatibel. Der medfølger 1 stk. robust PTFE-omrøremagnet (25 x 8 mm).

Bemærk: For at maksimere ydelsen på din AHN myLab magnetisk omrører anbefaler AHN, at du bruger vores originale teflonbelagte 25 mm omrørermagneter med høj styrke. Én enhed leveres med hvert instrument.

Innovativt design

 • Slank profil – kun 13,2 mm.
 • Baggrundsbelyst LCD-display.
 • Fladt design sikrer let rengøring.
 • Vedligeholdelsesfri.

Specifikationer AHN myLab® magnetisk omrører

 • Justerbar hastighed fra 15 – 1.500 rpm med intervaller på 50 rpm.
 • Maks. kapacitet 800 ml.
 • Timerindstilling fra 1 – 99 min. og uendelig.
 • Hukommelsesfunktion for sidst kørte kørsel.
 • Pulsfunktion fungerer i 30 sekrunder i hver retning, giver forbedret blanding.
 • Anbefalet størrelse på omrørermagneter er 8 x 25 mm.
 • Dimensioner (BxLxH) 156 x 110 x 13,2 mm.
 • Vægt 400 g.
 • Vandafvisende – IP 65-kompatibel.
 • 1 stk. PTFE-coated omrørermagnet medfølger.

Ekstra omrørermagneter sælges separat. Klik og se mere!

 

Høj kvalitet fra AHN Biotechologie GmbH

AHN Biotechologie GmbH, der er firmaet bag AHN myLab® apparaturer, er baseret i Nordhausen – Tyskland. I næsten to årtier har AHN fremstillet life science-udstyr ved hjælp af innovation og banebrydende teknologi. AHN fremstiller OEM- og mærkevarer, såsom apparaturer, pipetter, pipettespidser, ansigtsmasker og andre forbrugsvarer til laboratorier. AHN er en pålidelig partner og leverandør af laboratorieudstyr til akademiske, forsknings- og diagnostiske laboratorier over hele verden. Med AHN myLab® ser vi frem til at samarbejde med dig om at levere apparaturer til dit laboratorie, der kan være med til at gøre hverdagen lettere.

 

AHN myLab® Magnetic Stirrer

HOLD DIG AJOUR!

Tilmeld dig vores  nyhedsbrev!

Når du tilmelder dig acceptere du automatisk vores privatlivspolitik samt at modtage e-mails med nyheder og tilbud. Du kan til enhver tid framelde dig igen.