AHN myTip® pipettespidser u/filter i bulk

AHN myTip® pipettespidser u/filter i bulk er i høj kvalitet og derfor et godt valg, når der ønskes stabile og pålidelige resultater. Pipettespidserne leveres i selvforseglende plastikposer, der sikrer let brug og opbevaring. Spidserne kan bruges direkte fra posen eller bruges til manuel opfyldning af racks.

Se flere specifikationer længere nede på siden!

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , Tag:

AHN myTip® pipettespidser u/filter i bulk er i høj kvalitet og derfor et godt valg, når der ønskes stabile og pålidelige resultater. Pipettespidserne leveres i selvforseglende plastikposer, der sikrer let brug og opbevaring. Spidserne kan bruges direkte fra posen eller bruges til manuel opfyldning af racks. AHN pipettespidser i bulk er ideelle til omkostningsfølsomme projekter. Spidserne er af meget høj kvalitet og er fremstillet under strenge betingelser som alle andre produkter fra AHN. De er certificeret fri for RNase, DNase, DNA og pyrogen. Hver enkel pose er forsynet med en etikette, der viser katalog- og batchnummer for let identifikation.

Med mange års ekspertise som pipetteproducent har AHN den nødvendige know-how til at designe og producere pipettespidser, der lever op til forventningerne hos selv de kunder med de absolut højeste krav. Pipettespidserne i bulk er universale og kompatible med stort set alle pipettebrands på markedet. Pipettespidserne er fremstillet i 100 % krystalklar virgin polypropylen. Pipetterne er med graduering, hvilket giver et hurtigt og let overblik over volumen, og samtidig minimere risikoen for fejl.

AHN myTip® pipettespidser er fremstillet i et moderne, automatiseret produktionsanlæg i det centrale Tyskland. Spidserne er støbt i en avanceret schweizisk-fremstillet form med diamantfinish, hvilket giver en ultimativ finish med en fejlfri og ekstra glat indvendig overflade.

Fordele ved AHN myTip® pipettespidser u/filter i bulk

  • Fremstillet i 100 % krystalklar virgin polypropolen.
  • Leveres i selvforseglende plastikposer.
  • Universale.
  • Med graduering
  • Certificeret fri for DNase, Rnase, DNA/RNA.
  • Certificeret fri for pyrogen og PCR-hæmmere.
  • Non-sterile.
  • Uden filter.

 

AHN pipettespidser i bulk

, , ,

HOLD DIG AJOUR!

Tilmeld dig vores  nyhedsbrev!

Når du tilmelder dig acceptere du automatisk vores privatlivspolitik samt at modtage e-mails med nyheder og tilbud. Du kan til enhver tid framelde dig igen.