Allergen Testkit
Æggehvide

Allergen Testkit Æggehvide bruges til screening for tilstedeværelse af total æggehvideprotein i slutskyllevand fra CIP (Clean In Place), swabprøver fra produktionsmiljøet, fødevareingredienser og forarbejdede fødevareprodukter.

Se flere specifikationer længere nede på siden!

Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tags: , ,

Allergen Testkit Æggehvide bruges til screening for tilstedeværelse af total æggehvideprotein i slutskyllevand fra CIP (Clean In Place), swabprøver fra produktionsmiljøet, fødevareingredienser og forarbejdede fødevareprodukter. Testkittet til test for ægghvideprotein består af hurtige, kvalitative immunkromatografiske lateral flow-testpatroner, der er udviklet til detektion af allergene proteiner i fødevarer. Allergentesten er designet til både forarbejdede og uforarbejdede allergenproteiner. Med kittet er det let og hurtigt at teste, og resultaterne kan se efter 11 minutter (+/- 1 minut) efter applicering af prøven. Allergen Testkit Mælk har en detektionsgrænse (LOD) på 0,5 ppm.

Positive resultater vises med forekomsten af tre linjer: en kontrollinje, en hooklinje og en testlinje, når æggehvideproteinet er til stede i koncentrationer fra et lavt niveau på 0,5 ppm og et højere niveau på ca. 10 mg/ml æggehvideprotein i saltvandsopløsning (0,9 % natriumklorid). Disse grænser kan variere afhængigt af den testede matrix. Prøver, der indeholder mere end 10 % æggehvider, kan medføre en ugyldig test, hvilket vil resultere i en manglende hooklinje og/eller testlinje.

Testen kan tilpasses miljøprøver med swabpinde, skyllevand fra CIP og fødevareprøver, og den giver mulighed for enkel, hurtig og pålidelig kvalitativ detektion af mælkespor. Testen skal opbevares ved 2 – 8° C. Må ikke fryses.

Anbefales til industrier indenfor nødder, dyrefoder, fjerkræ, konfekture, mejeri, æg, catering, frugt og grøntsager, ingredienser, kød, ernæringsmidler, bagværk, drikkevare og flaskevand, kemikalier, færdigretter, referencelaboratorier, saucer og krydderier, fisk og skaldyr.

Testkittet indeholder:

  • 1 flaske med 25 ml ekstraktionsbuffer
  • 26 stk. 2,2 ml mikrocentrifugerør
  • 25 stk. testkassetter

Specifikationer for Allergen Testkit Æggehvide

  • Til både forarbejdede og uforarbejdede allergenproteiner.
  • Hurtig og nemt at bruge.
  • Analysetid kun 11 minutter.
  • Detektionsgrænse (LOD) 0,5 ppm.
  • Opbevaringstemperatur 2 – 8° C.
  • Må ikke fryses.

 

Fødevarer Testkit

HOLD DIG AJOUR!

Tilmeld dig vores  nyhedsbrev!

Når du tilmelder dig acceptere du automatisk vores privatlivspolitik samt at modtage e-mails med nyheder og tilbud. Du kan til enhver tid framelde dig igen.