Allergen Testkit
Mælk

Allergen Testkit Mælk bruges til screening for tilstedeværelse af total mælkeprotein i slutskyllevand fra CIP (Clean In Place), swabprøver fra produktionsmiljøet, fødevareingredienser og forarbejdede fødevareprodukter.

Se flere specifikationer længere nede på siden!

Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tags: , ,

Allergen Testkit Mælk bruges til screening for tilstedeværelse af total mælkeprotein i slutskyllevand fra CIP (Clean In Place), swabprøver fra produktionsmiljøet, fødevareingredienser og forarbejdede fødevareprodukter. Testkittet til test for mælkeprotein består af hurtige, kvalitative immunkromatografiske lateral flow-testpatroner, der er udviklet til detektion af allergene proteiner i fødevarer. Allergentesten er designet til både forarbejdede og uforarbejdede allergenproteiner. Med kittet er det let og hurtigt at teste, og resultaterne kan se efter 11 minutter (+/- 1 minut) efter applicering af prøven. Allergen Testkit Mælk har en detektionsgrænse (LOD) på 3 ppm.

Positive resultater visualiseres af tilstedeværelse af tre linjer; en kontrollinje, en hooklinje og en testlinje, når komælksprotein er til stede ved eller over
3 ppm for råvarer til fødevarer, forarbejdede fødevarer og CIP, og ved over 2,5 μg/mL pr. 100 cm2 for overflader. Disse grænser kan variere afhængigt af matrixen. Prøver, der indeholder mere end 3 % mælk, kan resultere i en ugyldig test, som vil blive bemærket ved fraværet af hooklinje og/eller testline. Det dynamiske område af Allergen Testkit Mælk har vist sig at være 1,25 ppm og 10.000 ppm fra mælkeprotein. Den øvre grænse for detektion har vist sig at være
ca. 1,5 mg/mL NIST 1549a i destilleret vand.

Testen kan tilpasses miljøprøver med swabpinde, skyllevand fra CIP og fødevareprøver, og den giver mulighed for enkel, hurtig og pålidelig kvalitativ detektion af mælkespor. Testen skal opbevares ved 2 – 8° C. Må ikke fryses.

Anbefales til industrier indenfor nødder, dyrefoder, fjerkræ, konfekture, mejeri, æg, catering, frugt og grøntsager, ingredienser, kød, ernæringsmidler, bagværk, drikkevare og flaskevand, kemikalier, færdigretter, referencelaboratorier, saucer og krydderier, fisk og skaldyr.

Testkittet indeholder:

  • 1 flaske med 25 ml ekstraktionsbuffer
  • 26 stk. 2,2 ml mikrocentrifugerør
  • 25 stk. testkassetter

Specifikationer for Allergen Testkit Mælk

  • Til både forarbejdede og uforarbejdede allergenproteiner.
  • Hurtig og nemt at bruge.
  • Analysetid kun 11 minutter.
  • Detektionsgrænse (LOD) 3 ppm.
  • Opbevaringstemperatur 2 – 8° C.
  • Må ikke fryses.

 

Fødevarer Testkit

HOLD DIG AJOUR!

Tilmeld dig vores  nyhedsbrev!

Når du tilmelder dig acceptere du automatisk vores privatlivspolitik samt at modtage e-mails med nyheder og tilbud. Du kan til enhver tid framelde dig igen.