AlteCap®
Solo decapper

AlteCap® Solo decapper er ideel til fjernelse og påsætning af skruelåg på rør i racks i SBS-format. AlteCap Solo decapper er en halvautomatiseret håndholdt decapper, der hurtigt fjerner eller påsætter et enkelt låg.

Klik og se video med AlteCap Solo decapper

Se flere specifikationer og fordele længere nede på siden!

Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tag:

AlteCap® Solo decapper er ideel til fjernelse og påsætning af skruelåg på rør i racks i SBS-format. AlteCap Solo decapper er en halvautomatiseret håndholdt decapper, der hurtigt fjerner eller påsætter et enkelt låg.

Den elektroniske decapper klarer nemt forskellige skruelåg på rør i SBS-rackformater. Der medfølger udskiftelige kassetter, så den også kan fjerne og påsætte skruelåg fra alle producenter af de meste kendte brands, som fx LVL, Micronic, Matrix og FluidX.

Automatiseret fjernelse og påsætning af skruelåg er nu lettere og mere overkommelig med AlteCap Solo decapper fra AltemisLab. Decapperen er en god hjælp til de tidsudfordringer, som ofte opleves i laboratoriet.

Revolutionerende design

Det innovative design giver maksimal brugerkomfort og ubesværet håndtering af skruelåg. Berøringsknapper, der aktiveres med et meget let tryk, starter fjernelse eller påsætning af lågene. En knap aktiveres uden meget kraft med tommelfingrene for at udskyde lågene. Elektronisk kontrol sikrer, at hvert eneste skruelåg er perfekt monteret og lukket hver gang.

Kan bruges til alle fabrikater

Til den fleksible decapper medfølger udskiftelige kassetter, der gør at decapperen er kompatibel med rør med skruelåg fra langt de fleste producenter.

AlteCap® Solo decapper er lig med høj funktionalitet

Med decapperen er det let at fjerne låg, at påsætte lågene igen, kassere brugte hætter og påføre nye låg fra en holder med låg.
Desuden medfølger et smart og kompakt stativ til placering af selve decapperen, når den ikke er i brug. Stativet er meget kompakt og optager ikke meget plads på arbejdsbordet.

Specifikationer for AlteCap® Solo decapper

  • Halvautomatiseret håndholdt decapper.
  • Elektronisk fjernelse og påsætning af låg.
  • Kompakt og pladsbesparende design.
  • Kan bruge til skruelåg på rør med både udvendigt og indvendigt gevind.
  • Kompatibel med rør med skruelåg fra de fleste kendte producenter.
  • Smart stativ til opbevaring af decapperen.
  • Måler 25 x 190 mm.

Klik og se video med AlteCap Solo decapper

 

AltemisLab decapper

HOLD DIG AJOUR!

Tilmeld dig vores  nyhedsbrev!

Når du tilmelder dig acceptere du automatisk vores privatlivspolitik samt at modtage e-mails med nyheder og tilbud. Du kan til enhver tid framelde dig igen.