AlteCap Swift
automatisk decapper

AlteCap Swift automatisk decapper er ideel til fjernelse og påsætning af skruelåg på rør i SBS-format. Decapperen får i tre forskellige modeller til fjernelse af på rør i racks med 24, 48 eller 96 rør.

Se flere specifikationer længere nede på siden!

Se video med AlteCap Swift decapper!

Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tag:

AlteCap Swift automatisk decapper er ideel til fjernelse og påsætning af skruelåg på rør i SBS-format. AlteCap Swift er en fuldautomatisk, hurtig og fleksibel decapper til fjernelse eller påsætning af skruelåg. Decapperen får i tre forskellige modeller til fjernelse af på rør i racks med 24, 48 eller 96 rør. Det er let at udskifte kassetter, så den kan bruges til rør i racks af forskellig størrelse. Decapperen kan bruges til en række forskellige rørtyper med indvendigt eller udvendigt gevind fra en række forskellige producenter. Kassetterne købes separat.

Automatiseret fjernelse og påsætning af skruelåg er nu lettere og mere overkommeligt med AlteCap Swift decapper fra AltemisLab. Decapperen en god hjælp til de tidsudfordringer, som ofte opleves i laboratoriet – og vil dermed være med til at øge effektiviteten. AlteCap Swift 96 kan fjerne låg på 96 rør på under 35 sekunder.

Revolutionerende design

Det innovative og kompakte design giver maksimal brugerkomfort og ubesværet håndtering af skruelåg. Betjeningsvenlig touchskærm, der aktiveres med et meget let tryk, starter fjernelse eller påsætning af lågene. Individuelle motorer anvender det samme drejningsmoment for at sikre lækagesikker montering. Elektronisk kontrol sikrer, at hvert eneste skruelåg er perfekt monteret og lukket helt præcist hver gang. Decapperen er klar til brug og meget brugervenlig. Den er meget let at betjene med brugervenlig software og touchskærm.

Designet til at forbedre effektiviteten, kan AlteCap Swift decapper bruges som et selvstændigt instrument eller integreres i et fuldt automatiseret laboratoriemiljø.

AlteCap Swift automatisk decapper er lig med høj funktionalitet

Med decapperen er det let at fjerne låg og påsætte lågene igen, eller at kassere brugte hætter og påføre nye friske hætter fra en holder med låg. Vælg mellem forudindstillede programmer til at fjerne låg, løsne låg, opbevare låg, kassere låg eller påsætte låg. Lågene afmonteres med høj sikkerhed for prøverne, da en drypbakke forhindrer krydskontaminering af prøver under fjernelse af hætter.

Hætter påføres med optimal påføringsmoment

Det har stor betydning af lågene bliver perfekt monteret og lukket helt i hver gang på hvert enkelt rør, så man undgår tab af prøver. Prøvetab på grund af fordampning under langvarig kryogen opbevaring er et almindeligt problem, der kan vise sig at være problematisk eller endda katastrofalt. Prøvetab kan ændre koncentrationen eller sammensætningen af prøven, hvilket gør det umuligt at opnå reproducerbare resultater. Med AlteCap Swift påføres hætterne med optimal påføringsmoment og høj sikkerhed for bevaring af selve prøven.

Specifikationer for AlteCap Swift automatisk decapper

 • Automatisk decapper.
 • Elektronisk fjernelse og påsætning af låg.
 • Kompakt og pladsbesparende design.
 • Fjerner nemt og hurtigt 24, 48 eller 96 låg af gangen.
 • Fjerner eller påsætter 96 låg på under 35 sekunder.
 • Monterer lågene meget præcis, så de lukker helt tæt hver gang.
 • Drypbakke forhindrer krydskontaminering.
 • Brugervenlig software med touchskærm.
 • Kompatibel med rør og racks fra en række forskellige producenter.
 • Kan bruge til skruelig til rør med både indvendigt og udvendigt gevind.
 • Måler (DxBxH) 365 x 247 x 332 mm.
 • Kassetter købes separat.

Se video med AlteCap Swift decapper!

 

AltemisLab decapper Swift

, , , , , , , , , , ,

Eclipse pipettespidser - Popup
Lave priser

På udkig efter gode tilbud?

Så besøg vores tilbudsside