AlteCap®
Switch decapper

AlteCap® Switch decapper er ideel til fjernelse og påsætning af skruelåg på rør i SBS-format – i enten en række eller kolonne. Den halvautomatiserede håndholdte decapper kan omstilles til fjernelse af 6, 8 og 12 låg af gangen – og den er markedets eneste decapper, der kan skifte mellem de tre formater.

Bemærk, kassetter købes separat!

Klik og se video med AlteCap Switch decapper

Se flere specifikationer længere nede på siden!

Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tag:

AlteCap® Switch decapper er ideel til fjernelse og påsætning af skruelåg på rør i SBS-format. AlteCap Switch decapper er en halvautomatiseret håndholdt decapper, der hurtigt fjerner eller påsætter låg i enten en række eller kolonne. Decapperen kan omstilles til fjernelse af 6, 8 og 12 låg af gangen – og den er markedets eneste decapper, der kan skifte mellem de tre formater.

Den elektroniske decapper klarer nemt forskellige skruelåg på rør i SBS-rackformater med 24, 48 og 96 rør. Til decapperen fås udskiftelige kassetter, så den også kan fjerne og påsætte skruelåg af forskellige slags fra alle producenter af de meste kendte brands, som fx LVL, Micronic, Matrix og FluidX.

Automatiseret fjernelse og påsætning af skruelåg er nu lettere og mere overkommelig med AlteCap Switch decapper fra AltemisLab. Decapperen er en god hjælp til de tidsudfordringer, som ofte opleves i laboratoriet.

Revolutionerende design

Det innovative og ergonomiske design med tohåndsbetjening giver maksimal brugerkomfort og ubesværet håndtering af skruelåg. Berøringsknapper, der aktiveres med et meget let tryk, starter fjernelse eller påsætning af lågene. Dobbeltknapper aktiveres uden meget kraft med tommelfingrene for at udskyde lågene. Elektronisk kontrol sikrer, at hvert eneste skruelåg er perfekt monteret og lukker helt tæt hver gang.

Kan bruges til alle fabrikater

Til den fleksible decapper fås udskiftelige kassetter, der gør at decapperen er kompatibel med rør med skruelåg med indvendigt eller udvendigt gevind i 24, 48 eller 96 SBS-rackformater fra langt de fleste producenter. De udskiftelige kassetter fås både til AlteTube skruelåg fra AltemisLab, til fludiX skruelåg, Matrix skruelåg, Micronic skruelåg og Nalgene skruelåg.

AlteCap® Switch decapper er lig med høj funktionalitet

Med decapperen er det let at fjerne låg både i kolonner eller rækker, at påsætte lågene igen, kassere brugte hætter og påføre nye låg fra en holder med låg.
Desuden medfølger et smart og kompakt stativ til placering af selve decapperen, samt det rack der arbejdes på. Stativet er meget kompakt og optager ikke meget plads på arbejdsbordet. Racket kan placeres enten med den brede side eller den smalle side mod brugeren, så det er muligt at arbejde på kolonner eller rækker.

Specifikationer for AlteCap® Switch decapper

  • Halvautomatiseret håndholdt decapper.
  • Elektronisk fjernelse og påsætning af låg.
  • Ergonomisk designet dobbelt håndtag.
  • Kompakt og pladsbesparende design.
  • Kan omstilles til fjernelse af 6, 8 og 12 låg af gangen.
  • Kompatibel med alle 24, 48 & 96 SBS AlteTubes rackformater.
  • Kan bruge til skruelig til rør med både udvendigt og indvendigt gevind.
  • Kompatibel med rør med skruelåg i 24, 48 & 96 SBS-rack fra de fleste kendte producenter.
  • Smart stativ til opbevaring af decapperen samt fastholdelse af racks medfølger.
  • Måler 190 x 125 x 82 mm.
  • Bemærk, kassetter købes separat!

Klik og se video med AlteCap Switch decapper

 

AltemisLab decapper

, , , , , , , , , ,

Eclipse pipettespidser - Popup
Lave priser

På udkig efter gode tilbud?

Så besøg vores tilbudsside