AlteTube®
Septum decapper

AlteTube® Septum decapper er ideel til fjernelse af septum låg. Den manuelle og ergonomiske decapper fra AltemisLab gør det let og hurtigt at fjerne septum låg fra rør.

Se flere specifikationer længere nede på siden!

Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tag:

AlteTube® Septum decapper er ideel til fjernelse af septum låg. Den manuelle og ergonomiske decapper fra AltemisLab gør det let og hurtigt at fjerne septum låg fra rør.

Decapperen er et brugervenligt værktøj, der gør det meget nemt og enkelt at fjerne septum låg på rør i et rack. Hvor det ofte kan være svært og hårdt for fingrene at fjerne de små låg manuelt – også med handsker på, så gør AlteTube septum decapper det nu nemt og hurtig at fjerne de små og flade låg på rørene. Den manuelle decapper giver et godt greb uden vrid i håndled eller overbelastning af enkelte fingre, dermed er den mere ergonomiske i brug og hjælper til at undgå håndledsskader.

Den håndholdte septum decapper kan bruges til fjernelse af enkelte eller flere septum låg. Decapperen kan fjerne op til 8 låg på samme tid. Decapperen kan også fjerne låg fra frosne rør, såfremt de har været frosset ned i et rack med låg, så der ikke forekommer frost i kanalen øverst i låget. Den manuelle decapper giver en nem og hurtig fjernelse af septum låg.

AltemisLab manuelle decapper kan også bruges til fjernelse af septum låg fra rør fra andre brands. Med den hurtige fjernelse af låg er en decapperen en tidsbesparende og dermed omkostningseffektiv løsning til hurtig decapping.

Specifikationer for AlteTube® Septum decapper

  • Kan fjerne enkelte eller flere rør.
  • Kan fjerne op til 8 låg på samme tid.
  • Kan fjerne låg fra frosne rør.
  • Kan fjerne septum låg fra rør fra andre brands.
  • Tidsbesparende og omkostningseffektiv.

 

AltemisLab decapper

Celledyrkning - pop-up
NY ADRESSE

Vi er flyttet til nye lokaler.
Vores adresse er

DACOS A/S
Industriholmen 51
2650 Hvidovre