Bakterietester
CytoQuant

Bakterietester CytoQuant er verdens første mobile flow cytometer, der gør det muligt at verificere bakterier, fødevarerester, rengørings- og desinfektionsmidler på stedet. Giver svar på kun 30 sekunder.

Se flere specifikationer længere nede på siden!

Bakterietester CytoQuant er verdens første mobile flow cytometer, der gør det muligt at verificere bakterier, fødevarerester, rengørings- og desinfektionsmidler på stedet. Bakterietesteren er ideel til hurtig tjek af rengøringsprocedurer i produktionsanlæg til fødevarer eller andre områder hvor hygiejne er afgørende. Det gøres hurtigt og enkelt ved direkte at kvantificere bakterier og rester på overflader på kun 30 sekunder.

Få resultater på kun 30 sekunder med bakterietester CytoQuant

Ved hjælp af impedans flowcytometri måler CytoQuant bakterier og restkoncentrationer på overflader. På kun 30 sekunder leverer den præcise optællinger uden at der kræves forbehandling og inkubationer og uden kemiske reagenser. Bakterietester CytoQuant er meget nem at bruge og kræver ikke brug af et laboratorium eller en særlig uddannelse.

CytoQuant mobile flowcytometer har et bredt anvendelsesområde og er ideel til brug i fødevareproduktionsanlæg, renrum, hospitaler og på mange andre steder med overflader, hvor hygiejne er afgørende.

Hvad er impedans flowcytometri?

Impedans flowcytometri er en teknologi, der måler celle- og partikelkarakteristika med elektrisk impedans som detektionsmetode. Målingen foregår således, at prøven pumpes gennem en mikrofluidisk flowcelle med integrerede elektroder. En genstand, der flyder mellem elektroderne, vil give en ændring af den elektriske strøm.

Bakterier har unikke elektriske egenskaber. På grund af deres størrelse, deres celles manglende ledningsevne og ledningsevnen af ​​deres cytoplasma, efterlader bakterier et fingeraftryk, der adskiller dem fra andre partikler. Dette gør det muligt for CytoQuant, nøjagtigt at opdage og skelne mellem intakte celler og partikler i en prøve.

Specifikationer for bakterietester CytoQuant®

  • Direkte kvantificering af bakterier, rengøringsmidler, fødevarerester m.v.
  • Mobilt apparatur giver svar direkte på stedet.
  • Nøjagtige resultater på kun 30 sekunder.
  • Målinger er ikke påvirket af desinfektionsmidler eller temperatur.
  • Enkel testprocedure, kræver ikke et laboratorium eller særlig træning.
  • Nem og hurtig betjening.

Klik og se video om bakterietester CytoQuant!

Klik og få en introduktion i, hvordan CytoQuant virker!

Kontakt os for yderligere information!

 

HOLD DIG AJOUR!

Tilmeld dig vores  nyhedsbrev!

Når du tilmelder dig acceptere du automatisk vores privatlivspolitik samt at modtage e-mails med nyheder og tilbud. Du kan til enhver tid framelde dig igen.