,

Buffered Peptone
Water

Buffered peptone water anvendes til at fortynde prøver til mikrobiologisk undersøgelse.

Se specifikationer længere nede på siden!

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , Tags: ,

Buffered peptone water anvendes til at fortynde prøver til mikrobiologisk undersøgelse. Buffered peptone water opretholder en høj pH i præberigelsesperioden og tillader reparation af beskadigede celler, der kan være følsomme over for lav pH. Dette er især vigtigt for grøntsagsprøver, som har en lav bufferkapacitet eller ved konservering af fødevarer. Buffered peptone vand anvendes i standardmetoder.

Denne opløsning anbefales som fortynder til homogenisering af prøver til den mikrobiologiske undersøgelse i henhold til den europæiske farmakopé  harmoniserede metode og ISO-standard.

God vækst af følgende mikroorganismer: Staphylococcus aureus, Pseudomonas aeruginosa, Candida albicans, Escherichia coli, Salmonella typhimurium, Staphylococcus aureus, Listeria monocytogenes, Bacillus subtilis og Aspergillus brasiliensis.

Kun til laboratoriebrug. Opbevares tæt lukket, væk fra stærkt lys samt på et køligt og tørt sted (+4º C til 30º C).

Vejledning i brug af buffered peptone vand

Opløs 14,67 g pulver i 1 liter destilleret vand, og opvarm det eventuelt. Tilsæt 1 til 10 ml polysorbate 80 eller polysorbat 20 afhængig af typen af ​​fødevare eller produkt, der skal fortyndes. Homogeniser og fordel i beholdere. Steriliser i autoklaven ved 121º C i 15 minutter. Mængden af ​​anvendt emulgeringsmiddel vil afhænge af mængden af ​​fedt i prøven, der undersøges.

Specifikationer for buffered peptone water

  • Tilstand: Flydende.
  • Opbevaring: +4/+30° C.
  • Forsendelsesbetingelser: Omgivelsestemperatur.
  • Anbefales af den europæiske farmakopé.

 

Serum og medier

HOLD DIG AJOUR!

Tilmeld dig vores  nyhedsbrev!

Når du tilmelder dig acceptere du automatisk vores privatlivspolitik samt at modtage e-mails med nyheder og tilbud. Du kan til enhver tid framelde dig igen.