,

CAPP ECOpipette Enkeltkanalpipette
Fixed Volumen

CAPP ECOpipette® er den perfekte mikropipette til laboratoriebrug. Den ergonomiske og nøjagtige pipette har aftagelige volumenkontrolknapper, der gør det muligt at skifte mellem en fast og en variabel volumen. Pipetten er produceret med omtanke for både klima og miljø.

Se flere specifikationer længere nede på siden!

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , Tags: ,

CAPP Ecopipette enkeltkanalpipette med fixed volumen er den perfekte mikropipette til laboratoriebrug. Den ergonomiske og nøjagtige pipette har en unik konstruktion med aftagelige volumenkontrolknapper, der gør det muligt at skifte mellem en fast og en variabel volumen inden for den samme pipetteenhed.

Ecopipetten er fremstillet af miljøvenlige og holdbare materialer for at sikre en lang levetid. Pipetten er emballeret med genanvendelige og biologisk nedbrydelige materialer.

CAPP ecotrade® pipetteprogram

Med CAPP ecotrade® pipetteprogram kan du returnere din gamle pipette – gælder alle mærker – og købe en miljørigtig CAPP Eopipette til en rigtig god pris.
Hos DACOS vil vi i samarbejde med CAPP sikre en miljørigtig bortskaffelse af alle gamle pipetter. Kontakt os for mere information om vores ecotrade®-program.

Unikke fordele CAPP Ecopipette Enkeltkanalpipette med Fixed Volumen

  • Volumenlås, der kræver 50 % færre omdrejninger sikrer præcis afpipettering.
  • Displayet er fuldt synligt under betjeningen.
  • Soft pipettespidsafskyder minimerer de kræfter, der skal bruges ved spidsafskydning.
  • Den eneste pipette med både fixed og variabel udskiftelig tællermekanisme.
  • Stor knap for let afskydning af spidser.
  • Autoklaverbar.
  • Dobbelt O-ringe sikre en korrekt påsætning og forsegling af spidser.
  • Kompatibel med alle større mærker af pipettespidser.
  • Robust design med metaltip.

Bæredygtig produktion og bæredygtige produkter

Bæredygtig produktion af laboratorieartikler er bragt ind i alle dele af produktionsflowet hos CAPP, og det afspejles i alle deres produkter. Produktionsanlægget er fuldstændigt baseret på elektrisk sprøjtestøbning, hvilket har sænket forbruget af strøm med 40 %. I produktionen bruges 100 % grøn strøm uden udledning af CO2. Alle produkter hos CAPP er pakket i emballage der kan genbruges, og som er certificeret ’Der Grüne Punkt’. Med refill-spidser fra CAPP spares 59 % plast og 65 % plads ved fragt.

Alle disse og andre grønne tiltag er med til at understrege CAPPs tilgang til bæredygtig produktion og bæredygtige produkter. Besparelserne til strøm og den hurtigere produktion er samtidig med til at reducere CAPPs faste omkostninger. Det giver CAPP mulighed for at levere premium bæredygtige forbrugsvarer til laboratoriet til meget gunstige priser.

Klik og få mere information om CAPP og deres miljøvenlige produktion!

 

Fixed volumen

, , , , , , , , , , , ,

HOLD DIG AJOUR!

Tilmeld dig vores  nyhedsbrev!

Når du tilmelder dig acceptere du automatisk vores privatlivspolitik samt at modtage e-mails med nyheder og tilbud. Du kan til enhver tid framelde dig igen.