,

CAPP Expell Pipettetip
sterile

CAPP EXPell pipettespidser sterile uden filter er universale pipettespidser af høj kvalitet. De bæredygtige pipettespidser er produceret med omtanke for både klima og miljø.
Se flere specifikationer længere nede på siden!

Klik og se kompatibilitetsoversigt!

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , Tags: ,

CAPP EXPell pipettetip sterile uden filter er universale pipettespidser af høj kvalitet, der kan opfylde behovet for pipettering inden for forskning, diagnostik og hos analyselaboratorier.

Med mere end 25 års ekspertise som pipetteproducent har CAPP den nødvendige know-how til at designe og producere pipettetips, der lever op til forventningerne hos selv de kunder med de absolut højeste krav. Pipettespidserne er universale og kompatible med stort set alle pipettebrands på markedet. Pipettespidser er fremstillet i 100 % krystalklar virgin polypropylen med graduering, og for at understøtte en bredere vifte af applikationer er CAPP pipettetip tilgængelige i forskellige længder inden for samme volumen.

CAPPExpell Pipettespidser sterile uden filter bruges primært til at forhindre krydskontaminering på kritiske applikationer, fx inden for molekylærbiologi.

Fordele CAPP Expell Pipettetip sterile

  • Fremstillet i 100 % krystalklar virgin polypropolen.
  • Universale.
  • Uden filter.
  • Sterile.
  • Certificeret fri for DNase, Rnase og DNA/RNA.
  • Certificeret fri for pyrogen.
  • Leveres i rack, reload, bulk eller individuelt pakket.

Bæredygtig produktion og bæredygtige produkter

Bæredygtig produktion af laboratorieartikler er bragt ind i alle dele af produktionsflowet hos CAPP, og det afspejles i alle deres produkter. Produktionsanlægget er fuldstændigt baseret på elektrisk sprøjtestøbning, hvilket har sænket forbruget af strøm med 40 %. I produktionen bruges 100 % grøn strøm uden udledning af CO2. Alle produkter hos CAPP er pakket i emballage der kan genbruges, og som er certificeret ’Der Grüne Punkt’. Med refill-spidser fra CAPP spares 59 % plast og 65 % plads ved fragt.

Alle disse og andre grønne tiltag er med til at understrege CAPPs tilgang til bæredygtig produktion og bæredygtige produkter. Besparelserne til strøm og den hurtigere produktion er samtidig med til at reducere CAPPs faste omkostninger. Det giver CAPP mulighed for at levere premium bæredygtige forbrugsvarer til laboratoriet til meget gunstige priser.

Klik og få mere information om CAPP og deres miljøvenlige produktion!

 

CAPPExpell Steril u/filter

1.000μl (1.250μL), 8×96 stk. i rack, 1.250μl XL, 8×96 stk. i rack, 5.000μl , 10X50 stk. i rack

HOLD DIG AJOUR!

Tilmeld dig vores  nyhedsbrev!

Når du tilmelder dig acceptere du automatisk vores privatlivspolitik samt at modtage e-mails med nyheder og tilbud. Du kan til enhver tid framelde dig igen.