CAPPAero96
Multikanalpipette

CAPPAero96 Multikanalpipette garanterer nøjagtighed og præcision på en enkelt kanal på tværs af alle kanaler på grund af det specielle design og udformning af CAPP-stempelgang. Multikanalpipetten har en ergonomisk udformning med soft pipettespidsafskyder. Det robuste og fuldt autoklaverbare pipettehus er nem at vedligeholde, mens det unikke CAPP-design med individuelt udskiftelige tips reducerer omkostninger til vedligehold.

Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tags: ,

CAPPAero96 Multikanalpipette med 8 og 12 kanaler har en ergonomisk udformning med soft pipettespidsafskyder, der minimerer de kræfter, der skal bruges ved montering og spidsafskydning. Overdreven brug af tommelfingeren er en væsentlig årsag til belastningsskader ved pipettering. Det unikke design af CAPPAero96 Mulitkanalpipette reducerer denne belastningen markant. Dermed er pipetten med til at reducere arbejdsskader.

Du behøver kun at bruge et let jævnt pres for at sikre perfekt montering og afskydning af spidser. CAPPAero96 Multikanalpipette har en meget lav vægt og er en af de letteste pipetter på markedet. Med det ergonomiske design af pipetten får du nøjagtig og pålidelig overførsel af væsken.

CAPPAero96 Multikanalpipette giver enkeltkanals nøjagtighed og præcision i en flerkanalpipette

CAPPAero96 Multikanalpipette garanterer nøjagtighed og præcision på en enkelt kanal på tværs af alle kanaler på grund af det specielle design og udformning af CAPP-stempelgang. Det robuste og fuldt autoklaverbare pipettehus er nem at vedligeholde. Samtidig er det unikke CAPP-design med individuelt udskiftelige tips reducerer omkostninger til vedligehold.

CAPPAero96 Multichannel Pipettens design med tips i anodiseret aluminium og metal i stedet for plastik reducerer risikoen for brud på grund af utilsigtet tab eller ved montering af spidser. Størstedelen af de indvendige dele er fremstillet af lette metalkomponenter og sikrer sammen med de rustfrie stålstempler stor nøjagtighed og præcision. Den smarte og meget ergonomiske pipette har lang levetid.

CAPPAero96, 8 og 12 kanaler

, , , , , , , , , , ,

HOLD DIG AJOUR!

Tilmeld dig vores  nyhedsbrev!

Når du tilmelder dig acceptere du automatisk vores privatlivspolitik samt at modtage e-mails med nyheder og tilbud. Du kan til enhver tid framelde dig igen.