CAPPExpell Pipettespidser non-sterile u/filter

CAPPEXPell pipettespidser non-sterile uden filter er universale pipettespidser af høj kvalitet, der kan opfylde behovet for pipettering inden for forskning, diagnostik og hos analyselaboratorier.

Pipettespidserne er universale, non-sterile og uden filter.

Klik og se kompatibilitetsoversigt!

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , Tag:

CAPPExpell Pipettespidser non-sterile u/filter er universale pipettespidser i høj kvalitet.

Med mere end 25 års ekspertise som pipetteproducent har CAPP den nødvendige know-how til at designe og producere pipettespidser, der lever op til forventningerne hos selv de kunder med de absolut højeste krav.
CAPPExpell Pipettespidser non-sterile uden filter er universale og kompatible med stort set alle pipettebrands på markedet. Pipettespidser er fremstillet i 100 % krystalklar virgin polypropylen med graduering, og for at understøtte en bredere vifte af applikationer er CAPP pipettespidser tilgængelige i forskellige længder inden for samme volumen.

Fordele ved CAPPExpell Pipettespidser non-sterile u/filter

  • Fremstillet i 100 % krystalklar virgin polypropolen.
  • Universale.
  • Certificeret fri for DNase, Rnase og DNA/RNA.
  • Certificeret fri for pyrogen.
  • Non sterile.
  • Uden filter.
  • Leveres i rack, reload, bulk eller individuelt pakket.

Generelt om pipettespidser fra CAPP

Med mere end 25 års ekspertise som producent af pipetter har CAPP den nødvendige know-how til at designe og producere pipettespidser, der lever op til forventningerne hos selv de kunder med de absolut højeste krav.

CAPP tilbyder en bred vifte af pipettespidser af høj kvalitet, der kan opfylde behovet for pipettering inden for forskning, diagnostik og hos analyselaboratorier.

Alle pipettespidser leveres i autoklaverbare racks der er pakket i brugervenlige og pladsbesparende dispenserbokse med 10 stativer (gælder for størstedelen af størrelserne) eller 8 stativer til 1 ml spidserne.

Pipettespidserne fra CAPP er universale og kompatible med stort set alle pipettebrands på markedet. Spidserne er certificeret fri for DNase, RNase, DNA/RNA og pyrogen.

 

CAPPExpell Non-steril

10μl, 10×96 stk. i rack, 10μl XL, 10×96 stk. i rack, 10/20μl XL, ekstra narrow, 10×96 stk. i rack, 200μl, 10×96 stk. i rack, 300μl, 10×96 stk. i rack, 1.000μl (1.250μl), 8×96 stk. i rack, 1.250μl XL, 8×96 stk. i rack

HOLD DIG AJOUR!

Tilmeld dig vores  nyhedsbrev!

Når du tilmelder dig acceptere du automatisk vores privatlivspolitik samt at modtage e-mails med nyheder og tilbud. Du kan til enhver tid framelde dig igen.