CAPPExpell Pipettespidser sterile m/filter

CAPPEXPell pipettespidser sterile med filter er universale pipettespidser af høj kvalitet, der kan opfylde behovet for pipettering inden for forskning, diagnostik og hos analyselaboratorier.

Pipettespidserne er universale, sterile og med filter.

Klik og se kompatibilitetsoversigt!

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , Tag:

CAPPEXPell pipettespidser sterile m/filter er universale pipettespidser i høj kvalitet og fås også uden filter.

Med mere end 25 års ekspertise som pipetteproducent har CAPP den nødvendige know-how til at designe og producere pipettespidser, der lever op til forventningerne hos selv de kunder med de absolut højeste krav. Pipettespidserne er universale og kompatible med stort set alle pipettebrands på markedet. Pipettespidser er fremstillet i 100 % krystalklar virgin polypropylen med graduering, og for at understøtte en bredere vifte af applikationer er CAPP pipettespidser tilgængelige i forskellige længder inden for samme volumen.

CAPPExpell Pipettespidser sterile med filter bruges primært til at forhindre krydskontaminering på kritiske applikationer, fx inden for molekylærbiologi.

Fordele CAPPExpell Pipettespidser sterile m/filter

  • Fremstillet i 100 % krystalklar virgin polypropolen.
  • Universale.
  • Certificeret fri for DNase, Rnase og DNA/RNA.
  • Certificeret fri for pyrogen.
  • Sterile.
  • Med filter.
  • Leveres i rack, reload, bulk eller individuelt pakket.

Generelt om pipettespidser

Med mere end 25 års ekspertise som pipetteproducent har CAPP den nødvendige know-how til at designe og producere pipettespidser, der lever op til forventningerne hos selv de kunder med de absolut højeste krav.

CAPP tilbyder en bred vifte af pipettespidser af høj kvalitet, der kan opfylde behovet for pipettering inden for forskning, diagnostik og hos analyselaboratorier.

Alle pipettespidser leveres i autoklaverbare racks der er pakket i brugervenlige og pladsbesparende dispenserbokse med 10 stativer (gælder for størstedelen af størrelserne) eller 8 stativer til 1 ml spidserne.

Pipettespidserne fra CAPP er universale og kompatible med stort set alle pipettebrands på markedet. Spidserne er certificeret fri for DNase, RNase, DNA/RNA og pyrogen.

 

CAPPExpell Steril m/filter

10μl, 10×96 stk. i rack, 10μl XL, 10×96 stk. i rack, 10μl XL, ekstra narrow, 10×96 stk. i rack, 20μl, 10×96 stk. i rack, 100μl, 10×96 stk. i rack, 200μl, 10×96 stk. i rack, 1.000μl, 8×96 stk. i rack, 1.250μl XL, 8×96 stk. i rack

HOLD DIG AJOUR!

Tilmeld dig vores  nyhedsbrev!

Når du tilmelder dig acceptere du automatisk vores privatlivspolitik samt at modtage e-mails med nyheder og tilbud. Du kan til enhver tid framelde dig igen.