CAPPExpell
Reload System

CAPPExpell Reload System gør det nemt at fylde tomme racks med pipettespidser, og det giver mulighed for besparelser. Forsendelsesomkostningerne er reduceret markant, og CAPPEXPell Reload System reducerer også forbruget af plast.

Klik og se kompatibilitetsoversigt!

Se flere specifikationer længere nede på siden!

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , Tag:

CAPPExpell Reload System er pipettespidser til hurtig genopfyldning af dine racks. Pipettespidser som realod er tilgængeligt for 10 µL standard og forlænget længde såvel som til 200 µL og 1.000-1250 µL spidser. Afhængig af spidsernes volumen består den af tårne med 5, 8 eller 10 indsatser, der indeholder 96 spidser i hver.

Med CAPPExpell Reload har det aldrig været lettere af fylde de tomme racks med pipettespidser. Systemet er ekstremt nemt at bruge: tag tårndækslet af og tag indsatspladen med spidser. Placer pladen i det tomme rack. Racken er nu blevet genopfyldt med 96 spidser.

EXPell Reload giver mulighed for flere besparelser på flere områder. Forsendelsesomkostningerne er reduceret markant, da de er pakket kompakt og fylder 75 % mindre sammenlignet med almindelige spidser i rack eller poser.

Med EXPell Reload placeres spidserne fra den øverste indsatsplade delvist i spidserne på pladen under, hvilket resulterer i et slankt tårn, der optager meget mindre plads end en enkelt kasse med 10 æsker. Takket være pakningens minimale dimensioner optager tårnene i EXPell reload-systemet mindre plads på arbejdsbordet, og der spares plads på lageret.

CAPP EXPell reload system reducerer også forbruget af plast, da hver rack kan genbruges mange gange. Bortset fra indsatspladerne med spidser er der ingen yderligere plastkomponenter i EXPell Reload – kun emballagen, som er i genbrugskarton.

Systemet er kompatibelt med alle CAPP racks af tilsvarende størrelse pipettespidser. Pipettespidserne er universale og kompatible med stort set alle pipettebrands på markedet.

Fordele ved CAPPExpell Reload System

  • Universale.
  • Certificeret fri for DNase, Rnase og DNA/RNA.
  • Certificeret fri for pyrogen.
  • Non sterile.
  • Leveres i rack.

Klik og se kompatibilitetsoversigt!

 

CAPPExpell Reload System

10μl, 10x10x96 stk., 10/20μl XL, ekstra narrow, 10x10x96 stk., 200μl, 10x10x96 stk., 300μl, 10x8x96 stk., 1.000μl (1.250μl), 10x5x96 stk.

HOLD DIG AJOUR!

Tilmeld dig vores  nyhedsbrev!

Når du tilmelder dig acceptere du automatisk vores privatlivspolitik samt at modtage e-mails med nyheder og tilbud. Du kan til enhver tid framelde dig igen.