CAPPEXPell
PCR-folieforsegling

CAPPEXPell PCR-folieforsegling bruges til forsegling og beskyttelse af laboratorieprøver mod forurening, fordamning eller anden påvirkning. Folien fås både i aluminium og polypropylen, der også fås i en optisk klar udgave. Folieforseglingen fås både som selvklæbende og ikke selvklæbende og er meget let at påføre PCR-pladen. Passer til 96-brøns og 384-brøns PCR-plader.

Bemærk, film i polypropylen er ikke perforerbar.

Se specifikationer længere ned på siden.

Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tag:

CAPPEXPell PCR-folieforsegling bruges til forsegling og beskyttelse af laboratorieprøver mod forurening, fordamning eller anden påvirkning. Folien fås både i aluminium og polypropylen, der også fås i en optisk klar udgave. Folieforseglingen fås både som selvklæbende og ikke selvklæbende, og er meget let at påføre PCR-pladen. CAPPEXPell PCR-folieforsegling passer til 96-brønds og 384-brønds PCR-plader.

Bemærk, film i polypropylen er ikke perforerbar.

Specifikationer CAPPEXPell PCR-folieforsegling

  • Foliefilm til forsegling af mikroplader.
  • Temperatur -20° C til +100° C.
  • Fremstillet i polypropylen eller aluminium.
  • Fås som selvklæbende og ikke-selvklæbende.

 

Folie til CAPP PCR-plader

Folie, ikke selvklæbende, optisk, 10×10 stk. Passer til 96- og 384-brønds PCR-plader, Folie, selvklæbende, 10×10 stk., Folie, selvklæbende, optisk, 10×10 stk., Folie, selvklæbende, aluminimum,10×10 stk.

HOLD DIG AJOUR!

Tilmeld dig vores  nyhedsbrev!

Når du tilmelder dig acceptere du automatisk vores privatlivspolitik samt at modtage e-mails med nyheder og tilbud. Du kan til enhver tid framelde dig igen.