CAPPRondo
Clinical Centrifuge

CAPPRondo Clinical Centrifuge er en stabil centrifuge ideel til blodseparation. Centrifugen er programmerbar og har en justerbar hastighed på 500 til 4.000 rpm. Den robuste og pålidelige motor gør den ideel til lange kørsler. Se centrifugens specifikationer og mange fordele længere nede på siden.

Log ind eller opret log ind for at se priser og købe hos DACOS!

Varenummer (SKU): CRC-416X Kategori: Tag:

CAPPRondo Clinical Centrifuge er en stabil centrifuge ideel til blodseparation med en hastighed på op til 4.000 rpm. Der findes tre typer rotorer til centrifugen, to faste vinklerotorer til 8 x 15 ml eller
16 x 10 ml rør og en svingbar rotor med en kapacitet på 6 x 10 ml rør.

Efter CAPPs teknologi er centrifugen udstyret med en robust børsteløs jævnstrømsmotor, som er ideel til lange kørsler og giver en vedligeholdelsesfri og støjsvag centrifugering med lang holdbarhed.

CAPPRondo Clinical Centrifuge tilbyder indstillinger med variabel hastighed med intervaller på 10 rpm, startende fra 500 op til en maksimal centrifugalhastighed på 4.000 rpm.

Med brugersikkerheden i fokus er CAPPRondo Clinical Centrifuge udstyret med den sikkerhed på låget, der sikrer, at låget først kan åbnes, når motoren er stoppet.

Centrifugens lave højde gør det nemt at isætte og udtage prøverne og giver dermed mulighed for en hurtig og effektiv betjening. Brugeren kan programmere op til 99 individuelle programmer og få adgang til den korte spin-funktion med et enkelt tryk på betjeningspanelet.

CAPPRondo Clinical Centrifuge leveres med flere adaptere til 2 ml, 3 ml, 4 ml, 6 ml og 9 ml rør.

Specifikationer CAPPRondo Clinical Centrifuge

  • Valgfri rotortyper, svingbar 6 x 10 ml, fast vinkel 8 x 15 ml eller fast vinkel 16 x 10 ml.
  • Maks. hastighed 4.000 rpm / 2.270 g (svingbar rotor).
  • Justerbar hastighed 500 – 4.000 rpm i intervaller af 10 rpm.
  • Timerindstilling 1 til 999 min. eller uendelig.
  • Programmerbar op til 99 brugerdefinerede protokoller.
  • Sikkerhedslås på låg under centrifugering.
  • Detektoralarm ved ubalance.
  • Dimensioner (LxBxH) 415 x 355 x 173 mm.
  • Vægt 7,7 kg (uden rotor).

Generelt om CAPPRondo apparaturer og CAPPRondo Clinical Centrifuge

CAPP har udviklet CAPPRondo apparaturer, der er en række unikke instrumenter med stor fokus på brugervenlighed og brugersikkerhed. CAPPRondo Benchtop Equipment består af en række centrifuger og mikseudstyr i et meget holdbart og robust design med en effektiv ydeevne.

Apparaterne fra CAPP er meget støjsvage, selv når du kører med maksimal hastighed. Derudover er de i et kompakt design, så de optager minimal plads på arbejdsbordet.

Sikkerhedsbremse og børsteløs motor

Det elektroniske sikkerhedsbremsesystem forhindrer, at låget åbnes under betjening, og de robuste sugekopper i bunden af apparaturerne sikrer en sikker og stabil drift. Alle CAPPRondo apparaturer er udstyret med en børsteløs DC-motorer, som er vedligeholdelsesfri og ideel til langvarige kørsler.

Fokus på brugeroplevelsen

CAPPRondo laboratorieapparaturer er designet med den bedst mulige brugeroplevelse i fokus; med store skærme og intuitive grænseflader, der øger arbejdskomforten. Det elegante danske design og den originale, friske røde farve giver liv og kontrast til ethvert laboratoriemiljø.

 

HOLD DIG AJOUR!

Tilmeld dig vores  nyhedsbrev!

Når du tilmelder dig acceptere du automatisk vores privatlivspolitik samt at modtage e-mails med nyheder og tilbud. Du kan til enhver tid framelde dig igen.