CAPPRondo
Microcentrifuge

CAPPRondo Microcentrifuge fås i to modeller, CR-68, der har en fast hastighed på 6.000 rpm og en vægt på 2.000 g, samt CR-68X, der er den avancerede version med programmerbar hastighed på op til 6.000 rpm, timerfunktion samt en vægt på 2.000 g.

Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tag:

CAPPRondo Microcentrifuge har meget mere at tilbyde sammenlignet med de basale mikrocentrifuger, der findes på markedet.
Mikrocentrifugen fås i to modeller, CR-68 og CR-68X. CR-68 en fast hastighed på 6.000 rpm og en vægt på 2.000 g. CR-68X, der er den avancerede version, er med programmerbar hastighed på op til 6.000 rpm, timerfunktion samt en vægt på 2.000 g. Alt betjenes af to knapper og en digital skærm.

Specifikationer CAPPRondo Microcentrifuge

  • 8-slot lukket rotor for støjsvag og kraftig betjening.
  • Hurtig betjening ved blot at lukke og åbne låget.
  • Elektronisk sikkerhedsbremse giver øjeblikkeligt stop ved lågåbning.
  • Kapacitet på 8 x 1,5 eller 2,0 ml mikrorør eller 2 x 8 PCR-rør i strips.
  • Indsats til 2 x 8 PCR-rør i stips medfølger.
  • Ekstra PCR-striprotor (2 x 8 x 0,2 ml) og reduktionsadaptere til 0,2 og 0,4 ml mikrorør leveres med produktet.

Yderligere fordele og funktioner CAPPRondo Microcentrifuge CR-68X

  • Sikkerhedsfunktion for ubalance.
  • Digital kalibreringsfunktion.
  • Digital visning af hastighed og timerfunktion.

Unikke CAPPRondo apparaturer

CAPP har udviklet CAPPRondo apparaturer, der er en række unikke instrumenter med stor fokus på brugervenlighed og brugersikkerhed. CAPPRondo Benchtop Equipment består af en række centrifuger og mikseudstyr i et meget holdbart og robust design med en effektiv ydeevne.

Apparaterne fra CAPP er meget støjsvage, selv når du kører med maksimal hastighed. Derudover er de i et kompakt design, så de optager minimal plads på arbejdsbordet.

Sikkerhedsbremse og børsteløs motor

Det elektroniske sikkerhedsbremsesystem forhindrer, at låget åbnes under betjening, og de robuste sugekopper i bunden af apparaturerne sikrer en sikker og stabil drift. Alle CAPPRondo apparaturer er udstyret med en børsteløs DC-motorer, som er vedligeholdelsesfri og ideel til langvarige kørsler.

Fokus på brugeroplevelsen

CAPPRondo laboratorieapparaturer er designet med den bedst mulige brugeroplevelse i fokus; med store skærme og intuitive grænseflader, der øger arbejdskomforten. Det elegante danske design og den originale, friske røde farve giver liv og kontrast til ethvert laboratoriemiljø.

 

CAPPRondo Mikrocentrifuge

Microcentrifuge 6.000 rpm, Microcentrifuge 6.000 rpm med justerbar hastighed og timer

HOLD DIG AJOUR!

Tilmeld dig vores  nyhedsbrev!

Når du tilmelder dig acceptere du automatisk vores privatlivspolitik samt at modtage e-mails med nyheder og tilbud. Du kan til enhver tid framelde dig igen.