CAPPRondo
Universal Centrifuge

CAPPRondo Universal Centrifuge giver en kraftfuld og effektiv centrifugering med justerbar hastighed fra 500 – 4.500 rpm. Centrifugen er i et kompakt design, der optager minimal plads på arbejdsbordet. Se centrifugens mange fordele længere nede.

Log ind eller opret log ind for at se priser og købe hos DACOS!

Varenummer (SKU): CRC-432X Kategori: Tag:

CAPPRondo Universal Centrifuge er udviklet efter megen research af både brugerfeedback og -forventninger. Centrifugens dimension og kompakte design gør, at den optager minimal plads på laboratoriebordet. Med CAPPRondo centrifugen får du en kraftfuld og effektiv centrifugering, mens du opretholder en høj effektivitet over lang brugstid.

Det brede udvalg af rotorindstillinger garanterer mange anvendelsesmuligheder. Den ekstremt brugervenlige interface giver dig mulighed for at programmere enheden i henhold til dine specifikke behov. Den børsteløse DC-motorteknologi giver en lang holdbarhed og høj ydeevne gennem mange års brug.

CAPPRondo Universal Centrifuge fungerer med justerbare hastigheder fra 500 til 4.500 rpm. Den har flere rotorindstillinger – med både svingbare og fastvinklede rotorer. Centrifugen er udstyret med et stor digitalt display, der visualiserer flere parametre på en tydelig og meget overskuelig måde.

Ni accelerations- og ni decelerationsfunktioner gør det muligt at starte og stoppe enheden uden at skade skrøbelige prøver.

Dertil har CAPPRondo centrifugen en justerbar timer, der kan indstilles fra 1 til 999 minutter, eller den kan indstilles til uendelige centrifugeringstilstand, som er uden nogen tidsbegrænsning. Brugersikkerheden øges takket være den elektroniske detektering af ubalance, der aktiveres ved ujævn belastning af prøver.

CAPPRondo centrifugen er udstyret med en sikkerhedsanordning, der sikrer, at låget forbliver lukket, indtil rotoren er stoppet. Er der brug for åbning af låg i nødstilfælde, er det muligt at åbne låget på centrifugen, når elektriciteten er slået fra.

For at sikre den ultimative centrifugering tilbyder CAPPRondo Universal Centrifuge en kort spin-funktion til ultrakort centrifugering. Kammerrotoren i rustfri stål er fuldt korrosionsfri og let at rengøre.

CAPPRondo Universal Centrifuge har et intelligent luftstrømssystem, der forhindrer enhver stigning i temperatur på prøverne. Centrifugens skrå design gør det nemt at indsætte og udtage prøverne.

Specifikationer CAPPRondo Universal Centrifuge

  • Hastighed 500 – 4.500 rpm.
  • Børsteløs DC motor.
  • Fjernbetjening via USB.
  • LED-display.
  • Timerindstilling fra 1 til 999 min. eller uendelig.
  • Programerbar op til 99 programmer.
  • Detektoralarm ved ubalance.
  • Dimensioner (BxDxH) 595 x 436 x 311 mm.
  • Vægt 23 kg (uden rotor).
  • Forskellige rotorer fås som tilbehør.

 

HOLD DIG AJOUR!

Tilmeld dig vores  nyhedsbrev!

Når du tilmelder dig acceptere du automatisk vores privatlivspolitik samt at modtage e-mails med nyheder og tilbud. Du kan til enhver tid framelde dig igen.