,

CAPPShape Reagens
Reservoir

CAPPShape reservoir er engangsreservoir med mange fordele og giver effektive manuelle arbejdsgange. Sikrer hurtigt arbejde med væskeoverførsel, uanset om du arbejder på ELISA, PCR eller en anden passende protokol.

Se flere specifikationer længere nede på siden!

 

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , Tag:

CAPPShape reagens reservoir er engangsreservoir med mange fordele, der hjælper til mere effektive manuelle arbejdsgange. De nye CAPPSharp reservoirs sikrer hurtigt arbejde med væskeoverførsel, uanset om du arbejder på ELISA, PCR eller en anden passende protokol.

Fremstillet af CAPPS unikke blanding af virgin polystyren har de effektive reagensreservoirer en høj grad af kemisk stabilitet. Materialekonstruktionen giver mulighed for et større interval af reagenskompatibilitet på tværs af forskellige protokoller og lever fuld op til CAPPs høje krav.

Reservoirerne har en vinklet udformning, der maksimerer prøveudtagning under pipettering og samtidig reducerer dødvolumen. Dette mindsker betydeligt spild af dyre reagenser og prøvevolumen. Hver indvendig hældning har også nøjagtige gradueringer, der giver brugeren let overblik over mængden af reagens.

Med hældetuder i alle fire hjørner af reservoiret er det let at tømme overskydende væske. Hver tud er udformet til at reducere spild under væskeudladning.

Det smarte og funktionelle design gør det muligt at stable CAPPShape reagens reservoir, hvilket sparer plads til opbevaring. Når den er stablet, tjener læben ved basen af hvert reagensreservoir som en fane til let adskillelse.

Specifikationer for CAPPShape Reagens Reservoir

  • Spar reagens – reservoirets udformning maksimere prøveudtagning og er dermed med til at mindske spild af dyre reagenser.
  • Nøjagtig volumenidentifikation – de indvendige volumengradueringer, giver let overblik over mængden af reagens.
  • Nem adskillelse – læbefoden muliggør en ubesværet adskillelse fra opbevaringsstakken.
  • Gem reagens – de praktiske hældetudter til let udtømning af reagens hjælper med at gemme overskydende reagens.
  • Fri for RNase, DNase, DNA og pyrogen.

 

Klik og få mere information om CAPP og deres miljøvenlige produktion!

 

CAPPShape Reagent Reservoir

10 ml, non-sterile, pose med 5×100 stk., 10 ml, sterile, enkeltvis pakket, 50 stk., 25 ml, non-sterile, pose med 5×100 stk., 25 ml, sterile, enkeltvis pakket, 50 stk., 50 ml, non-sterile, pose med 5×100 stk., 50 ml, sterile, enkeltvis pakket, 50 stk.

HOLD DIG AJOUR!

Tilmeld dig vores  nyhedsbrev!

Når du tilmelder dig acceptere du automatisk vores privatlivspolitik samt at modtage e-mails med nyheder og tilbud. Du kan til enhver tid framelde dig igen.