,

CAPPTrio
Tri-Volume
Enkeltkanalpipette

CAPPTrio Tri-Volume enkeltkanalpipette er den eneste pipette på markedet med aftagelige volumenknapper. Pipetten er ideel til laboratoriebrug, hvor der er meget gentagende arbejde.

Se flere fordele og specifikationer længere nede på siden!

 

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , Tag:

CAPPTrio Tri-Volume enkeltkanalpipette er den eneste pipette på markedet med udskiftelige volumenknapper. CAPPTrio mikropipette med fast volumen er ideel til rutinearbejde, da det ikke bliver lettere at skifte fra en volumen til en anden.

Selve mekanismen, der bestemmer volumen for denne pipette, er placeret i den lille aftagelige volumenknap på toppen af ​​pipetten. CAPPTrio pipetter med fast volumen leveres med tre knapper med fast volumen, så der nemt kan skiftes fra en fast volumen til en anden blot ved at fjerne volumenknappen og sætte en anden knap på pipetten. Alle pipetter fra CAPP med fast volumen er fuldt autoklaverbare, dog ikke de aftagelige volumenknapper. Knapperne rengøres let med almindeligt anvendte rengørings- og desinfektionsmidler.

CAPPTrio pipette med fast volumen fås også med forskellige faste volumener. Derudover kan hver pipette med fast volumen let opgraderes til en pipette med variabel volumen, blot ved at udskifte den faste volumenknap til en knap med til variabel volumen. Når du har købt CAPPTrio pipetten med fast volumen, kan du altid bestille yderligere knapper med variabel volumen.

Prøv CAPP klar-til-brug pipettesæt, der inkluderer tre faste volumenknapper – og få tre faste pipetter i én.

Fordele CAPPTrio Tri-Volume enkeltkanalpipette

  • Hurtig volumenomskifter: 3 faste pipetter i 1.
  • Ideel til rutinearbejde.
  • Justerbar volumen.
  • Fuldt autoklaverbar.
CAPPTrio Pipette

, ,

Du kunne også være interesseret i...