CAPPTronic Elektronisk
Multikanalpipette

CAPPTronic elektronisk multikanalpipette er en af de nemmeste elektroniske pipetter at indstille og bruge. Med udskiftelig litiumbatteri, der gør det muligt at pipettere uafbrudt uden at stoppe arbejdet for at genoplade.

Se flere fordele og specifikationer længere nede på siden!

Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tags: , ,

CAPPTronic elektronisk multikanalpipette er en af de nemmeste elektroniske pipetter at indstille og bruge. Med en meget enkel betjeningsvejledning, tager det kun et par minutter at blive fortrolig med CAPPTronics funktioner. Pipette er en multikanalpipette med 8-kanaler og fås i tre forskellige udgaver med volumenområder 2-20 μl, 10-100 μl og 100-1.000 μl.

Bortset fra standardpipettering, kan du vælge mellem de mest udbredte pipetteringsindstillinger – inklusiv omvendt pipettering, multidispensering, blanding og sekventiel dispensering. Op til ni individuelle protokoller kan gemmes i den elektroniske multikanalpipette takket være den omfattende hukommelseskapacitet.

Forsynet med ét let udskifteligt lithiumbatteri med lang levetid giver CAPPTronic mulighed for uafbrudt pipettering uden behov for at stoppe arbejdet for at genoplade. O-ringene på spidsbaserne giver en fremragende pasform og gør pipetten universal, så den kan bruges med en lang række universale pipettespidser.

Specifikationer for CAPPTronic elektronisk multikanalpipette

  • Komfortabel og ubesværet pipettering.
  • Meget brugervenlig og nem at indstille.
  • Muligt at gemme op til 9 individuelle protokoller.
  • Stor hukommelseskapacitet.
  • Med Lithiumbatteri med lang levetid.
  • Kan bruges med langt de fleste pipettespidser på markedet.
  • Fås med tre volumenområder.

 

Bæredygtig produktion og bæredygtige produkter

Bæredygtig produktion af laboratorieartikler er bragt ind i store dele af produktionsflowet hos CAPP, og det afspejles i mange af deres produkter. Produktionsanlægget til produktion af pipettespidser er fuldstændigt baseret på elektrisk sprøjtestøbning, hvilket har sænket forbruget af strøm med 40 %. I produktionen bruges 100 % grøn strøm uden udledning af CO2. Alle produkter hos CAPP er pakket i emballage der kan genbruges, og som er certificeret ’Der Grüne Punkt’. Med refill-spidser fra CAPP spares 59 % plast og 65 % plads ved fragt.

Alle disse og andre grønne tiltag er med til at understrege CAPPs tilgang til bæredygtig produktion og bæredygtige produkter. Besparelserne til strøm og den hurtigere produktion er samtidig med til at reducere CAPPs faste omkostninger. Det giver CAPP mulighed for at levere premium bæredygtige forbrugsvarer til laboratoriet til meget gunstige priser.

Klik og få mere information om CAPP og deres miljøvenlige produktion!

 

CAPPTronic Pipette

, ,

HOLD DIG AJOUR!

Tilmeld dig vores  nyhedsbrev!

Når du tilmelder dig acceptere du automatisk vores privatlivspolitik samt at modtage e-mails med nyheder og tilbud. Du kan til enhver tid framelde dig igen.