CAPPTronic Elektronisk
Multikanalpipette

CAPPTronic Elektronisk Multikanalpipette er en af de nemmeste elektroniske pipetter at indstille og bruge. Med udskiftelig litiumbatteri, der gør det muligt at pipettere uafbrudt uden at stoppe arbejdet for at genoplade.

Se flere specifikationer længere nede på siden!

Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tags: , ,

CAPPTronic Elektronisk Multikanalpipette er en af de nemmeste elektroniske pipetter at indstille og bruge. Med en meget enkel betjeningsvejledning, tager det kun et par minutter at blive fortrolig med CAPPTronics funktioner.

Bortset fra standard pipettering, kan du vælge mellem de mest udbredte pipetteringsindstillinger – inklusiv revers pipettering, multidispensering, blanding og sekventiel dispensering. Stor hukommelseskapacitet gør det muligt at gemme op til ni individuelle programmer.

CAPPTronic Elektronisk Pipette er en multikanalpipette med 8-kanaler, lang levetid og let udskiftelig litiumbatteri, der gør det muligt at pipettere uafbrudt uden at stoppe arbejdet for at genoplade.

O-ringe på pipettens tip gør pipetten universal, så den kan bruges med en lang række universale pipettespidser.

Klik og få mere information om CAPP og deres miljøvenlige produktion!

 

CAPPTronic Pipette

, ,

HOLD DIG AJOUR!

Tilmeld dig vores  nyhedsbrev!

Når du tilmelder dig acceptere du automatisk vores privatlivspolitik samt at modtage e-mails med nyheder og tilbud. Du kan til enhver tid framelde dig igen.