COVID-19 Antigen Rapid Test
Saliva

BEMÆRK, priserne varierer meget. Ved bestilling kontakter vi dig med oplysning om dagsprisen.

COVID-19 Antigen Rapid Test Saliva – også kaldet antigentest eller quicktest – er et testkit, der bruges til at undersøge smitte med COVID-19, og som giver et meget hurtigt resultat. Antigentesten kan påvise N-proteinantigen fra SARS-CoV-2 i sputum.

Se specifikationer længere nede på siden!

Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tags: ,

COVID-19 Antigen Rapid Test Saliva – også kaldet antigentest eller quicktest – er et testkit, der bruges til at undersøge smitte med COVID-19, og som giver et meget hurtigt resultat. Antigentesten kan påvise N-proteinantigen fra SARS-CoV-2 i sputum.

COVID-19 Antigen Rapid Test Saliva er ideel til at hurtig diagnose af SARS-CoV-2 infektioner. De positive resultater kan bruges til tidlig split-flow og hurtig udredning af smitte.

Testen giver hurtigt svar på kun 15 minutter. Den er meget let at tage og mere behagelig, da patienten undgår at skulle have en podepind i halsen eller i næsen. Den er derfor ideel til brug på hospitaler, i testcentre, i lufthavne, på hoteller, i virksomheder, i privaten, på uddannelsesinstitutioner og til andre former for massetests, hvor der er brug for et hurtigt svar.

Det aktuelle testkort er baseret på den specifikke antistofantigenreaktion og immunoanalyseteknologi. Testkortet består af kolloid guld-baserede immunokromatografisk teststrimmel til påvisning af Sars-CoV-2.

Fordele ved COVID-19 Antigen Rapid Test Saliva

 • Hurtig test for SARS-CoV-2 antigen med svar inden for 15 minutter.
 • Meget behagelig for patienten, da denne kun skal afgive en spytprøve, og undgår at få stukket en podepind op i næsen eller ned i halsen.
 • Enkel, tidsbesparende procedure.
 • Alle nødvendige reagenser medfølger, kræver ikke ekstra udstyr.
 • Hurtig og let aflæsning.
 • Let at opbevare og transportere. Opbevares ved temperatur mellem 2-30° C og anvendes inden 24 måneder fra fremstillingsdatoen.
 • Prøven er brugbar i 2 timer ved opbevaring ved rumtemperatur eller i 24 timer ved opbevaring ved 2-8° C.
 • Meget nemt at bruge, patienten afgiver spytprøven direkte i cryorøret, reagens tilføjes, prøven dryppes i testkoret og resultatet kan aflæses i løbet af 15 minutter.
 • Høj følsomhed og høj nøjagtighed.
 • Individuelt pakket for nem distribution.
 • En pakke indeholder 20 tests.

Quicktesten indeholder et komplet sæt til test med cryorør, tragt, låg med hældetud, reagens, testkort, arbejdsstation og brugsvejledning. Quicktesten er meget let at bruge og kan benyttes mange steder.

Aflæsning af antigentest

Positiv (+): Rød streg forekommer ved både T og C i løbet af 15 minutter.
Negativ (-): Rød streg forekommer ved C, men ikke ved T i løbet af 15 minutter.
Ugyldig test: Hvis der ikke forekommer en rød streg ved C, er testen ugyldig. Det anbefales, at der tages en ny test.

 

Sars-CoV-2 Antigentest

HOLD DIG AJOUR!

Tilmeld dig vores  nyhedsbrev!

Når du tilmelder dig acceptere du automatisk vores privatlivspolitik samt at modtage e-mails med nyheder og tilbud. Du kan til enhver tid framelde dig igen.