COVID-19 hjemmetest Ecotest
nasal

BEMÆRK, priserne varierer meget. Ved bestilling kontakter vi dig med oplysning om dagsprisen.

COVID-19 hurtigtest – også kaldet selvtest – er et CE IVD-godkendt testkit, der bruges til at undersøge smitte med COVID-19, og som giver et meget hurtigt resultat.

Se flere specifikationer længere nede på siden!

Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tags: , , ,

COVID-19 hjemmetest Ecotest nasal – også kaldet selvtest, hurtigtest og quicktest – er et CE IVD-godkendt testkit, der bruges til at undersøge smitte med COVID-19, og som giver et meget hurtigt og pålideligt resultat. Hurtigtesten er målrettet privat brug og kan påvise N-proteinantigen fra SARS-CoV-2 i nasale podninger.

Testen er meget nem og hurtig at tage. Testpennen stikkes op i næsen og drejes rundt, herefter sættes den tilbage i testenheden med reagens, hvor resultatet kan aflæses direkte på testenheden i løbet af 15 minutter. Testen er nem at tage med, og den kan udføres, uanset hvor der er behov for et hurtigt svar. Den er derfor ideel til brug på jobbet, på rejsen eller inden et besøg hos familien. Selvtesten kan med fordel også benyttes af virksomheder, der ønsker høj sikkerhed og tryghed for deres medarbejdere.

COVID-19 antigen nasal testkit er en hurtig kromatografisk immunanalyse og detekterer SARS-CoV-2 virale antigener i næsepodninger gennem visuel fortolkning af farveudvikling. Selvtesten er beregnet til hurtig kvalitativ detektion af SARS-CoV-2-virus-antigen i næsepodninger hos personer med mistanke om COVID-19. SARS-CoV-2 antigen selvtest test bør ikke bruges som det eneste grundlag for diagnosticering eller udelukkelse af SARS-CoV-2-infektion. Børn under 14 år bør vejledes og eventuelt podes af en voksen.

Når kontrollinjen (C) vises, betyder det, at testsættet har fungeret korrekt. Testresultaterne kan aflæses 15 minutter efter testen er taget, så længe der vises et farvet bånd eller streg i kontrolområdet (C). Aflæs ikke resultatet efter 30 minutter. Intensiteten af farven i testområdet (T) varierer. Enhver nuance i testområdet (T) bør dog betragtes som positiv.

Selvtesten indeholder et komplet sæt til test samt dansk brugsvejledning.

ALT I ÉN – Ingen grund til at spilde tid på at opsætte en arbejdsstation og håndtere adskillige analysekomponenter. Alt du behøver er en pen, der er komfortabelt at bruge, og  som kan bruges hvor som helst.

Fordele ved COVID-19 hjemmetest Ecotest nasal

 • Kan opbevares ved 2-30° C.
 • Meget nem at bruge! Prøven tages ca. 2 cm oppe i næsen, testpennen sættes i røret med reagens og resultatet aflæses direkte på testenheden.
 • Resultat på kun 15 minutter.
 • Produktet have stuetemperatur ved anvendelse.
 • Kan let bruges til børn helt ned til 2 år.
 • Enkeltvis pakket med 5 stk i en æske og 1 stk. brugsvejledning.
 • CE IVD-godkendt.
 • Med dansk brugsvejledning.

Følsomhed og specificitet

COVID-19 hjemmetest Ecotest nasal er blevet sammenlignet med den bekræftede kliniske diagnose.
I alt blev 616 prøver testet i undersøgelsen.

 • Sensitivitet 96,1 %
 • Specificitet 99,8 %
 • Nøjagtighed 98,5 %

Aflæsning af COVID-19 hjemmetest Ecotest nasal

Positiv (+): Rød streg forekommer ved både T og C i løbet af 15 minutter.
Negativ (-): Rød streg forekommer ved C, men ikke ved T i løbet af 15 minutter.
Ugyldig test: Hvis der ikke forekommer en rød streg ved C, er testen ugyldig. Det anbefales, at der tages en ny test.

 

Sådan virker antigentesten

Anti-SARS-CoV-2 antistoffer immobiliseres på testområdet af nitrocellulosemembranen. Anti-SARS-CoV-2-antistoffer konjugeret til farvede partikler immobiliseres på den konjugerede pude. En prøve tilsættes til ekstraktionsbufferen, som er optimeret til at frigive SARS-CoV-2 antigenerne fra prøven. Under testning vil antigener, hvis de er til stede i prøven, blive frigivet til ekstraktionsbufferen. Som følge heraf vil de ekstraherede antigener binde til anti-SARS-CoV-2 antistoffer konjugeret til farvede partikler.

Et farvet bånd i testområdet indikerer et positivt resultat for SARS-CoV-2 antigener, mens dets fravær indikerer et negativt resultat. Et farvet bånd ved kontrolområdet fungerer som en procedurekontrol, hvilket indikerer, at den korrekte mængde prøve er blevet tilføjet, og at membranudsugningen virker.

 

Sars-CoV-2 Antigentest

HOLD DIG AJOUR!

Tilmeld dig vores  nyhedsbrev!

Når du tilmelder dig acceptere du automatisk vores privatlivspolitik samt at modtage e-mails med nyheder og tilbud. Du kan til enhver tid framelde dig igen.