DMEM High Glucose

BEMÆRK, prisen er vejledende. Ved bestilling kontakter vi dig med oplysning om dagsprisen.

  • Steril filtreret.
  • Flydende.
  • Opbevares ved +2/+8° C.

Se flere specifikationer længere nede på siden!

Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tag:

DMEM High Glucose med L-Glutamin og uden sodium pyruvate er det mest brugte Eagles medium.

Mange modifikationer af Eagles medium er blevet udviklet siden tilblivelsen af ​​den første version. Det mest brugte Eagle’s medium er Dulbecco’s Modified Eagle’s Medium (DMEM). DMEM er en modifikation af Basal Medium Eagle (BME), der indeholder en koncentration af vigtigere aminosyrer og vitaminer samt supplerende komponenter. Den oprindelige formulering indeholdt 1000 mg/l glucose og blev brugt til at dyrke embryonale museceller. Brugen af ​​4500mg/l glukose i mediet viser en optimal cellevækst for nogle cellelinjer.

DMEM High Glucose er beregnet til kun at blive brugt in vitro, i laboratoriet. Brug den ikke i terapi, menneskelig eller veterinære applikationer.

Specifikationer for DMEM high glucose

  • Sterilitet: Steril filtreret.
  • Tilstand: Flydende.
  • Opbevaring: +2/+8° C.
  • Holdbarhed: 12 måneder.
  • Forsendelsesbetingelser: Omgivelsestemperatur.

Analyseret, kvalificeret og testet

Biowest analyserer, klassificerer og tester sine produkter inden afsendelse til kunder over hele verden. Hver batch leveres med et analysecertifikat. Biowest kvalitetssystem kan spore råvarer tilbage til den oprindelige leverandør og slagteri, hvor råvarerne blev indsamlet. Biowest’s vertikalt integrationssystem giver oprindelsescertificering og fuld sporbarhed.

Alle geografiske oprindelser kan spores, kontakt os venligst for henvendelser.

Sporbarhed er en del af Biowest ISO-audits. Hvert parti sterilt serum kontrolleres internt, begyndende med import af rå serum gennem endelig filtrering og mærkning. Kopier af al dokumentation er tilgængelige i papir og elektronisk form. Vi kan dermed forsyne kunder med information om hver enkel flaske og hvert enkelt batch serum tilbage til slagterierne og de lande, hvorfra det rå serum blev opsamlet, og bekræfte høsten af rå serum frem til det færdige parti sterilt serum.

 

Serum og medier

Eclipse pipettespidser - Popup
Lave priser

På udkig efter gode tilbud?

Så besøg vores tilbudsside