Donor Horse Serum

BEMÆRK, prisen er vejledende. Ved bestilling kontakter vi dig med oplysning om dagsprisen.

Donor Horse Serum stammer fra koaguleret fuldblod, der aseptisk opsamles fra donor hesten via venen.

Se flere specifikationer længere nede på siden!

Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tag:

Donor Horse Serum stammer fra koaguleret fuldblod, der aseptisk opsamles fra donor hesten via venen. Vores hesteserum kan spores, er nøje kontrolleret og behandles i overensstemmelse med gældende regler.

Når der vælges deres serum, er kilden en vigtig faktor, der skal tages i betragtning, hvilket også understreger serummets sporbarhed. Vores system med lodret integration giver os mulighed for at være sikre på oprindelsen og sporbarheden af ​​vores serum. Hver produceret batch kontrolleres nøje fra indsamling af serum og gennem alle faser af dets behandling og produktion til det endelig produkt. Serummet indsamles eller importeres og behandles i overensstemmelse med de gældende europæiske regler.

Specifikationer for Donor Horse Serum

  • Sterilitet: Sterilt filtreret.
  • Tilstand: Frossen.
  • Opbevaring: -20° C.
  • Holdbarhed: 60 måneder.
  • Forsendelsesbetingelser: -20° C eller på tøris.

Analyseret, kvalificeret og testet

Biowest analyserer, klassificerer og tester sine produkter inden afsendelse til kunder over hele verden. Hver batch leveres med et analysecertifikat. Biowest kvalitetssystem kan spore råvarer tilbage til den oprindelige leverandør og slagteri, hvor råvarerne blev indsamlet. Biowest’s vertikalt integrationssystem giver oprindelsescertificering og fuld sporbarhed.

Alle geografiske oprindelser kan spores, kontakt os venligst for henvendelser.

Sporbarhed er en del af Biowest ISO-audits. Hvert parti sterilt serum kontrolleres internt, begyndende med import af rå serum gennem endelig filtrering og mærkning. Kopier af al dokumentation er tilgængelige i papir og elektronisk form. Vi kan dermed forsyne kunder med information om hver enkel flaske og hvert enkelt batch serum tilbage til slagterierne og de lande, hvorfra det rå serum blev opsamlet, og bekræfte høsten af rå serum frem til det færdige parti sterilt serum.

 

Serum og medier

,

Eclipse pipettespidser - Popup
Lave priser

På udkig efter gode tilbud?

Så besøg vores tilbudsside