Forsendelsesæsker UN3373

Forsendelsesæsker UN3373 er P650- og UN3373-godkendte bokse til sikker forsendelse af biologiske substanser.

Se flere specifikationer længere nede på siden!

Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tags: , , ,

Forsendelsesæsker UN3373 er en UN3373-godkendt boks til sikker forsendelse af biologiske substanser. Æsken er godkendt til landevejs- og lufttransport i alle lande efter pakkeinstrukserne og forsendelsesforskrifterne P650. De hvide æsker til forsendelser er fremstillet i hårdt pap med påtrykt sort markering af UN3373 og med plads til adresselabel. Æskens indvendige mål er 230 x 120 x 28 mm, og den er stor nok til at indeholde flere mindre forsendelser. Forsendelsesæsker UN3373 skal anvendes som yderemballage. Bemærk, for at overholde de gældende regler for forsendelse, så må rør, der sendes i æsken, ikke røre hinanden og skal derfor pakkes individuelt i UN3373 forsendelsesposer eventuelt med et sugeindlæg.

Specifikationer for forsendelsesæsker UN3373

  • Til sikker forsendelse af biologiske substanser.
  • UN3373-godkendt.
  • Godkendt i alle lande efter P650.
  • Godkendt til lufttransport.
  • Fremstillet i kraftig pap.
  • Med flaplukning.
  • Udvendige mål (lxbxh) 240 x 129 x 30 mm.
  • Indvendige mål (lxbxh) 230 x 120 x 28 mm.

UN3373-reglerne

Når der skal sendes diagnostiske prøver, så er der en række regler, der skal overholdes. Afsender af prøverne har ansvaret for, at prøverne er forsvarligt pakket og sendes i henhold til de gældende UN3373-regler. En forsendelse af diagnostiske prøver skal bestå af en primær-, en sekundær- og en yderemballage. Yderemballagen kan fx være en godkendt forsendelsesæske UN3373. Primæremballagen kan fx være selve røret der indeholder prøven, og den sekundære emballage kan være en godkendt pose, der indeholder et sugeindlæg. Den primære og sekundære emballage skal være trykprøvet til at kunne modstå en trykforskel på 0,95 bar.

Pakkes flere rør eller primære emballager i samme yderemballage, skal de pakkes individuelt eller på anden måde pakkes adskilt, så de ikke kan røre hinanden og kontakt mellem dem undgås. Sammen med primæremballagen skal der være et sugeindlæg. Sugeindlægget skal som minimum kunne opsuge den samlede mængde væske, der sendes. For at prøven er korrekt emballeret skal den pakkes i et stødabsorberende materiale.

Den sekundære emballage eller yderemballagen skal være stiv. Yderemballagen skal mærkes med godkendt advarselsmærkat ‘UN3373’ og ‘BIOLOGISK STOF, KATEGORI B’.

 

Forsendelse

HOLD DIG AJOUR!

Tilmeld dig vores  nyhedsbrev!

Når du tilmelder dig acceptere du automatisk vores privatlivspolitik samt at modtage e-mails med nyheder og tilbud. Du kan til enhver tid framelde dig igen.