Glutamine stable

BEMÆRK, prisen er vejledende. Ved bestilling kontakter vi dig med oplysning om dagsprisen.

  • Steril filtreret.
  • Flydende.
  • Opbevares ved stuetemperatur.

Se flere specifikationer længere nede på siden!

Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tags: ,

Glutamin stabil (L-Alanyl-L-Glutamin) peptide derivater af L-Glutamin forhindrer intramolekylær ringslutningsreaktion forbundet med opløsninger af L-glutamin. L-Glutamin er en essentiel aminosyre, der kræves af alle pattedyr- og insektceller til deres kultur. Det er et afgørende komponent i mange cellekulturmedier, og fungerer som en vigtig energikilde for celler i kulturer.

Peptide derivatet metaboliseres i cellerne for at give L-Glutamin og L-Alanin. Dette resulterer i mere ensartet levering af L-Glutamin til celler og undgår giftig ophobning af ammoniak i celler. Glutamine stable er derfor specielt dedikeret til ammoniakfølsomme cellelinjer.
Glutamin stabil tillader formuleringen af ​​cellekulturmedier indeholdende L-Glutamin som eventuelt opbevares ved 4° C i længere perioder. Opløsninger indeholdende disse derivater kan endda autoklaveres uden nævneværdig nedbrydning af produktet (tab af produktet < 5 % efter 30 minutter ved 121° C).

Glutamine stable suppler cellekulturmediet med passende volumen for at opnå den ønskede koncentration. Brug samme koncentration af Glutamin stabil i dit medium som normalt kræves for almindelig L-glutamin.

Specifikationer for Glutamine stable

  • Sterilitet: Steril filtreret.
  • Tilstand: Flydende.
  • Opbevaring: Stuetemperatur.
  • Holdbarhed: 24 måneder.
  • Forsendelsesbetingelser: Omgivelsestemperatur.

Analyseret, kvalificeret og testet

Biowest analyserer, klassificerer og tester sine produkter inden afsendelse til kunder over hele verden. Hver batch leveres med et analysecertifikat. Biowest kvalitetssystem kan spore råvarer tilbage til den oprindelige leverandør og slagteri, hvor råvarerne blev indsamlet. Biowest’s vertikalt integrationssystem giver oprindelsescertificering og fuld sporbarhed.

Alle geografiske oprindelser kan spores, kontakt os venligst for henvendelser.

Sporbarhed er en del af Biowest ISO-audits. Hvert parti sterilt serum kontrolleres internt, begyndende med import af rå serum gennem endelig filtrering og mærkning. Kopier af al dokumentation er tilgængelige i papir og elektronisk form. Vi kan dermed forsyne kunder med information om hver enkel flaske og hvert enkelt batch serum tilbage til slagterierne og de lande, hvorfra det rå serum blev opsamlet, og bekræfte høsten af rå serum frem til det færdige parti sterilt serum.

 

Serum og medier

Eclipse pipettespidser - Popup
Lave priser

På udkig efter gode tilbud?

Så besøg vores tilbudsside