Goat Serum

BEMÆRK, prisen er vejledende. Ved bestilling kontakter vi dig med oplysning om dagsprisen.

Goat Serum er afledt af koaguleret fuldblod, der aseptisk opsamles fra halspunktering.

Se flere specifikationer længere nede på siden!

Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tag:

Goat Serum er afledt af koaguleret fuldblod, der aseptisk opsamles fra halspunktering. Vores gedeserum kan spores, er nøje kontrolleret og behandles i overensstemmelse med gældende regler.

Når der vælges serum, er kilden en vigtig faktor, der bør tages i betragtning, hvilket også understreger serummets sporbarhed. Vores vertikale integrationssystem giver os mulighed for at være sikre på oprindelsen og sporbarheden af ​​vores gede serum. Hver produceret batch kontrolleres nøje lige fra indsamling af serum og gennem alle faser af dets behandling og produktion til det endelige produkt. Gede serum stammer fra koaguleret fuldblod, der aseptisk opsamles fra halspunktering. Serummet indsamles eller importeres og behandles i overensstemmelse med de gældende europæiske regler.

Specifikationer for Goat Serum

  • Sterilitet: Sterilt filtreret.
  • Tilstand: Frossen.
  • Opbevaring: -20° C.
  • Holdbarhed: 60 måneder.
  • Forsendelsesbetingelser: -20° C eller på tøris.

Analyseret, kvalificeret og testet

Biowest analyserer, klassificerer og tester sine produkter inden afsendelse til kunder over hele verden. Hver batch leveres med et analysecertifikat. Biowest kvalitetssystem kan spore råvarer tilbage til den oprindelige leverandør og slagteri, hvor råvarerne blev indsamlet. Biowest’s vertikalt integrationssystem giver oprindelsescertificering og fuld sporbarhed.

Alle geografiske oprindelser kan spores, kontakt os venligst for henvendelser.

Sporbarhed er en del af Biowest ISO-audits. Hvert parti sterilt serum kontrolleres internt, begyndende med import af rå serum gennem endelig filtrering og mærkning. Kopier af al dokumentation er tilgængelige i papir og elektronisk form. Vi kan dermed forsyne kunder med information om hver enkel flaske og hvert enkelt batch serum tilbage til slagterierne og de lande, hvorfra det rå serum blev opsamlet, og bekræfte høsten af rå serum frem til det færdige parti sterilt serum.

 

Serum og medier

,

Eclipse pipettespidser - Popup
Lave priser

På udkig efter gode tilbud?

Så besøg vores tilbudsside