L-Glutamine

BEMÆRK, prisen er vejledende. Ved bestilling kontakter vi dig med oplysning om dagsprisen.

  • Steril filtreret.
  • Frossen.
  • Opbevares ved -20° C.

Se flere specifikationer længere nede på siden!

Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tags: ,

L-Glutamine er en essentiel aminosyre, der kræves af alle pattedyr- og insektceller til deres kultur. Det er en afgørende komponent i mange cellekulturmedier og fungerer som en vigtig energikilde for celler i kultur.

L-Glutamine er meget stabilt som et tørt pulver og som en frossen opløsning. Dog i flydende medier eller lageropløsninger, kan L-Glutamin nedbrydes relativt hurtigt. L-Glutamin er også mere labil i cellekultur opløsning end andre aminosyrer. Optimal celleydelse kræver normalt tilskud til medier med 2-8 mM L-Glutamin før brug.

Bemærk venligst, at L-Glutamin nedbrydning resulterer i en ophobning af ammoniak, som kan have en skadelig effekt på nogle dyrkningssystemer.

Specifikationer for L-Glutamine

  • Sterilitet: Steril filtreret.
  • Tilstand: Frossen.
  • Opbevaring: -20° C.
  • Holdbarhed: 24 måneder.
  • Forsendelsesbetingelser: -20° C eller på tøris.

Analyseret, kvalificeret og testet

Biowest analyserer, klassificerer og tester sine produkter inden afsendelse til kunder over hele verden. Hver batch leveres med et analysecertifikat. Biowest kvalitetssystem kan spore råvarer tilbage til den oprindelige leverandør og slagteri, hvor råvarerne blev indsamlet. Biowest’s vertikalt integrationssystem giver oprindelsescertificering og fuld sporbarhed.

Alle geografiske oprindelser kan spores, kontakt os venligst for henvendelser.

Sporbarhed er en del af Biowest ISO-audits. Hvert parti sterilt serum kontrolleres internt, begyndende med import af rå serum gennem endelig filtrering og mærkning. Kopier af al dokumentation er tilgængelige i papir og elektronisk form. Vi kan dermed forsyne kunder med information om hver enkel flaske og hvert enkelt batch serum tilbage til slagterierne og de lande, hvorfra det rå serum blev opsamlet, og bekræfte høsten af rå serum frem til det færdige parti sterilt serum.

 

Serum og medier

Eclipse pipettespidser - Popup
Lave priser

På udkig efter gode tilbud?

Så besøg vores tilbudsside