Labcon Eclipse pipettespidser sterile i rack

Labcon Eclipse Pipettespidser i rack er solide, universale pipettespidser i høj kvalitet. Pipettepidserne er produceret af 100 % virgin polypropylene (PP) i medicinsk kvalitet.
Passer til de fleste kendte pipettebrands. Autoklaverbare.

Se flere specifikationer længere nede på siden!

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , Tag:

Labcon Eclipse Pipettespidser sterile i rack er solide, universale pipettespidser i høj kvalitet. Eclipse pipettespidser har som standard mange funktioner, der kun er tilgængelige i andre pipettespidser som specielle opgraderinger. Alle Eclipse pipettespidser er fremstillet af 100 % ren, virgin polypropylen af medicinsk kvalitet. Der er med andre ord ikke genbrugsplastik i Labcon Eclipse spidser. Inden produktion testes harpiksen for at sikre, at der ikke findes ekstraherbare stoffer. Hvert parti er laboratorietestet og certificeret uden påviselig RNase, DNase, Adenosine Tri-phosphat og Endotoxin (pyrogen) kontaminering. Alle Labcons pipettespidser er testet for metalforurening. Certifikater kan fås på hvert partinummer for alle pipettespidser.

Pipettespidserne er meget lette at montere og afmontere, kræver næsten ingen kræfter. Spidserne i 200 ul er med tydelige gradueringer. Når pipettespidserne er brugt, så er det nemt, hurtigt, miljøvenligt og omkostningsbesparende at genopfylde dine tomme racks med det smarte refill system fra Labcon.

Eclipse racks er alle pakket i Labcons varemærkebeskyttede Teal eller Purple rack. Disse racks er fremstillet af polypropylen og kan autoklaveres gentagne gange. De har robuste låsehængsler, der ikke falder fra hinanden. Snaplåsen er speciel designet, så den ikke fanger eller hænger fast i handskerne.

Med Labcons refill system opnås besparelser på flere områder. Omkostninger til forsendelse reduceres markant samtidig med at genopfyldningssystemet fra Labcon også reducere forbruget af plast, da hver rack kan genbruges igen og igen. Pipettespidserne i refill systemet kræver desuden meget mindre opbevaringsplads.

Fordele Labcon Eclipse Pipettespidser sterile i rack

  • Produceret af 100 % virgin polypropylene (PP) i medicinsk kvalitet.
  • Universale.
  • Passer til de fleste kendte pipettebrands, så som Biohit, Brand, Eppendorf, Finn og Gilson.
  • Certificeret fri for RNase, Dnase og DNA/RNA.
  • Certificeret fri for pyrogen, ATP, tungmetaller og protease.
  • Sterile i henhold til Sterility Assurance Level (SAL) 10-6.
  • Autoklaverbar – både spidser og racks kan autoklaveres.
  • Spidserne i 200 ul er med gradueringer.
  • CE-mærket.
  • Produceret i henhold til Labcons Earth Friendly® model med fokus på grøn produktion.

 

Labcon Eclipse spidser

, , ,

HOLD DIG AJOUR!

Tilmeld dig vores  nyhedsbrev!

Når du tilmelder dig acceptere du automatisk vores privatlivspolitik samt at modtage e-mails med nyheder og tilbud. Du kan til enhver tid framelde dig igen.