Labcon SuperClear mikrorør med skruelåg

Labcon SuperClear mikrorør med skruelåg i meget høj kvalitet er ideelle til enhver prøvebehandlingsanvendelse. SuperClear mikrorørene kan centrifugeres helt op til 20.000 RCF. Rørene er produceret med omtanke for miljøet, og Labcon er FDA-certificeret.
Se flere fordele og specifikationer længere nede på siden!

Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tag:

Labcon SuperClear mikrorør med skruelåg i meget høj kvalitet er ideelle til enhver prøvebehandlingsanvendelse. Mikrorørene er ligeledes ideelle til transport og opbevaring af frosne og flydende prøver og reagenser eller ved arbejde med farlige eller værdifulde materialer.

Labcon mikrorør er fremstillet af ultraklar resin af meget høj medicinsk kvalitet, der gør det let at se selve prøven. Den høje kvalitet hjælper også til at gøre arbejdet sikkert og gentageligt. Rørene er udviklet ved hjælp af Labcon’s eget interne laboratorium og testet i rigtige laboratorier.

SuperClear mikrorørene har en høj centrifugeringshastighed helt op til 20.000 RCF. De er autoklaverbare og med gradueringer.

Pålidelig forsegling til opbevaring og frysning

Skruelågene til Labcon SuperClear mikrorør er forsynet med en O-ring, der gør at låget slutter 100 % tæt, og dermed er lækagesikkert. Dermed er prøverne sikret med pålidelig forsegling både under opbevaring og nedfrysning. Lågene er flade, hvilket giver mulighed for mærkning. Lågene fås i neutral og 3 forskellige farver. Låg bestilles separat.

Specifikationer for Labcon SuperClear mikrorør med skruelåg

  • Fremstillet af ultraklar polypropylen af medicinsk kvalitet.
  • Rør og hætter kan autoklaveres.
  • Rør kan centrifugeres til 20.000 RCF.
  • Lækagesikre låg med O-ring.
  • Autoklaverbare rør og låg.
  • Med graduering.
  • Temperaturområde fra -80° C til 122° C.
  • Fri for ATP, RNase/DNase.
  • Fri for pyrogen.

Et miljøvenligt produkt

Labcon mikrorør er alle produceret med omtanke for et bedre miljø. Produkterne produceres på Labcon’s egne produktionsfaciliteter i Californien, hvor alle produkter er fremstillet af 93 % vedvarende energi og omfatter bæredygtige materialer såsom bioplast og genanvendeligt genbrugsplast. Produkterne er pakket i unikt designet emballage med minimalt plastindhold og trykt med blæk uden brug af tungmetaller.

Brugen af plastprodukter i laboratorier er en nødvendighed for videnskabelig forskning, men denne plast har ofte en høj miljøbelastning. Analyse viser, at en stor del af denne påvirkning kommer fra fremstillingsprocessen. Du kan i meget høj grad forbedre dit laboratories miljømæssige påvirkning ved at vælge Labcons Earth Friendly-produkter.

FDA-godkendt til kontakt med fødevarer

Labcon er en FDA-registreret produktionsfacilitet for medicinsk udstyr, og deres produkter lever op til den højeste standard for kvalitetssikring. Alle produkter er produceret i et stramt kontrolleret miljø og udsat for de strenge test- og ydeevneprocedurer. Labcon’s produkter opfylder alle angivne standarder for præcision, klarhed, vridning, centrifugering og de er fri for kontaminering. Labcon’s produkter er produceret af resin, der lever op til FDA CRF21 GMP, hvilket gør, at de er godkendt til kontakt med fødevarer.

Klik og få mere information om Labcon og deres meget miljøvenlige produktion!

 

Mikrorør Labcon Superclear

, , , , , , , , ,

HOLD DIG AJOUR!

Tilmeld dig vores  nyhedsbrev!

Når du tilmelder dig acceptere du automatisk vores privatlivspolitik samt at modtage e-mails med nyheder og tilbud. Du kan til enhver tid framelde dig igen.