Labcon UrineSafe™
urinkop

Labcon UrineSafe™ urinkop er en opsamlings- og transportkop ideel til håndtering af urinprøver. Urinkoppen er i en meget kraftig og holdbare kvalitet og med et unikt låg med støbt elastomer tætning, der forhindrer lækage.

Se specifikationer og mange flere fordele længere nede på siden!

Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tags: ,

Labcon UrineSafe™ urinkop er en opsamlings- og transportkop ideel til håndtering af urinprøver. Urinkoppen er i en meget kraftig og holdbare kvalitet og med et unikt låg med støbt elastomer tætning, der forhindrer lækage.

Unikt design og lækagesikkert låg

UrinSafe urinkoppen er fremstillet i en meget holdbar polypropylene af medicinsk kvalitet. Låget er et eksklusivt design med en dybt støbt elastomer tætningsring, hvilket gør at koppen er 100 % lækagesikker. Dette sikrer, at prøven kan flyttes rundt i laboratoriet eller transporteres på længere distancer sikkert og tørt. Selve koppen er ligeledes i en meget kraftig kvalitet, der gør at den kan modstå slag og tab. Koppens design har flade kantede overflader, som giver et godt greb og gør, at den er meget let at holde ved. Den kraftige urinkop har støbte graderinger og en Tamper Proof-tætningsindikatormærkat, der tydeligt viser om låget har været brudt. Både låg og koppen kan autoklaveres.

Sikker transport med UrineSafe™

I modsætning til mange andre urinprøvekopper er disse kopper meget holdbare og uden risiko for lækage under transport. UrineSafe opsamlingskopper er testet til 95 kPa for at sikre, at de kan brugs til fjerntransport, herunder både landtransport og lufttransport. UrinSafe opsamlingskopper er derfor perfekte til brug ved kritiske prøvetagningsbehov, hvor det ikke er sikkert med urinkopper af lavere kvalitet.

Specifikationer for Labcon UrineSafe™ urinkop

  • Fremstillet af 100 % medicinsk polypropylene, USP klasse VI.
  • Fås i to størrelser 90 ml og 120 ml.
  • Sterile.
  • Autoklaverbare.
  • Valideret til forskning og medicinsk brug.
  • Fri for RNase/DNase og pyrogen.
  • CE IVD godkendt
  • Fremstillet i USA.

 

Labcon UrineSafe urinkop

HOLD DIG AJOUR!

Tilmeld dig vores  nyhedsbrev!

Når du tilmelder dig acceptere du automatisk vores privatlivspolitik samt at modtage e-mails med nyheder og tilbud. Du kan til enhver tid framelde dig igen.