Labcon UrineSafe™
urinkop

Labcon UrineSafe™ urinkop er en opsamlings- og transportkop ideel til håndtering af urinprøver. Urinkoppen er i en meget kraftig kvalitet og med et unikt låg, der forhindrer lækage. Koppen er produceret med omtanke for miljøet, og Labcon er FDA-certificeret.

Se specifikationer og mange flere fordele længere nede på siden!

Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tags: ,

Labcon UrineSafe™ urinkop er en opsamlings- og transportkop ideel til håndtering af urinprøver. Urinkoppen er i en meget kraftig og holdbare kvalitet og med et unikt låg med støbt elastomer tætning, der forhindrer lækage.

Unikt design og lækagesikkert låg

UrinSafe urinkoppen er fremstillet i en meget holdbar polypropylene af medicinsk kvalitet. Låget er et eksklusivt design med en dybt støbt elastomer tætningsring, hvilket gør at koppen er 100 % lækagesikker. Dette sikrer, at prøven kan flyttes rundt i laboratoriet eller transporteres på længere distancer sikkert og tørt. Selve koppen er ligeledes i en meget kraftig kvalitet, der gør at den kan modstå slag og tab. Koppens design har flade kantede overflader, som giver et godt greb og gør, at den er meget let at holde ved. Den kraftige urinkop har støbte graderinger og en Tamper Proof-tætningsindikatormærkat, der tydeligt viser om låget har været brudt. Både låg og koppen kan autoklaveres.

Sikker transport med UrineSafe™

I modsætning til mange andre urinprøvekopper er disse kopper meget holdbare og uden risiko for lækage under transport. UrineSafe opsamlingskopper er testet til 95 kPa for at sikre, at de kan brugs til fjerntransport, herunder både landtransport og lufttransport. UrinSafe opsamlingskopper er derfor perfekte til brug ved kritiske prøvetagningsbehov, hvor det ikke er sikkert med urinkopper af lavere kvalitet.

Specifikationer for Labcon UrineSafe™ urinkop

  • Fremstillet af 100 % medicinsk polypropylene, USP klasse VI.
  • Fås i to størrelser 90 ml og 120 ml.
  • Sterile.
  • Autoklaverbare.
  • Valideret til forskning og medicinsk brug.
  • Fri for RNase/DNase og pyrogen.
  • CE IVD godkendt
  • Fremstillet i USA.

Et miljøvenligt produkt

Urinkopper fra Labcon er alle produceret med omtanke for et bedre miljø. Produkterne produceres på Labcon’s egne produktionsfaciliteter i Californien, hvor alle produkter er fremstillet af 93 % vedvarende energi og omfatter bæredygtige materialer såsom bioplast og genanvendeligt genbrugsplast. Produkterne er pakket i unikt designet emballage med minimalt plastindhold og trykt med blæk uden brug af tungmetaller.

Brugen af plastprodukter i laboratorier er en nødvendighed for videnskabelig forskning, men denne plast har ofte en høj miljøbelastning. Analyse viser, at en stor del af denne påvirkning kommer fra fremstillingsprocessen. Du kan i meget høj grad forbedre dit laboratories miljømæssige påvirkning ved at vælge Labcons Earth Friendly-produkter.

FDA-godkendt til kontakt med fødevarer

Labcon er en FDA-registreret produktionsfacilitet for medicinsk udstyr, og deres produkter lever op til den højeste standard for kvalitetssikring. Alle produkter er produceret i et stramt kontrolleret miljø og udsat for de strenge test- og ydeevneprocedurer. Labcon’s produkter opfylder alle angivne standarder for præcision, klarhed, vridning, centrifugering og de er fri for kontaminering. Labcon’s produkter er produceret af resin, der lever op til FDA CRF21 GMP, hvilket gør, at de er godkendt til kontakt med fødevarer.

Klik og få mere information om Labcon og deres meget miljøvenlige produktion!

 

Labcon UrineSafe urinkop

HOLD DIG AJOUR!

Tilmeld dig vores  nyhedsbrev!

Når du tilmelder dig acceptere du automatisk vores privatlivspolitik samt at modtage e-mails med nyheder og tilbud. Du kan til enhver tid framelde dig igen.