Labcon ZAP Aerosol pipettespidser m/filter

Labcon ZAP Aerosol pipettespidser m/filter er universale pipettespidser af højeste kvalitet, der passer til de mest populære pipetter. Aerosol pipettespidser giver fuldstændig beskyttelse mod overførsel af prøver, der inkluderer et patenteret filter, der er lavet af polyethylen med høj molekylvægt.

Se flere specifikationer længere nede på siden!

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , Tag:

Labcon ZAP Aerosol pipettespidser m/filter er universale pipettespidser af højeste kvalitet, der passer til de mest populære pipetter. Pipettespidserne er med filter, hvilket sikrer mod krydskontaminering i alle væskehåndteringsapplikationer.

ZAP Aerosol pipettespidser har en højere standard end almindelige pipettespidser med filter. Aerosol pipettespidser giver fuldstændig beskyttelse mod overførsel af prøver, der inkluderer et patenteret filter, der er lavet af polyethylen med høj molekylvægt. Filtrene gør det muligt for pipetten at suge ved at udlufte gennem en tæt svampelignende transportvej. Porerne i denne vej har en gennemsnitlig størrelse på 10 µm, så selv radionukleotider fanges, inden de når selve pipetten.

Alle ZAP™ pipettespidser racks er pakket i vores varemærkebeskyttede Teal eller Purple rack. Disse racks er lavet af polypropylen og autoklaveres gentagne gange. De har robuste låsehængsler, der ikke adskiller sig som ofte set ved lavere kvalitet og en speciel snaplås designet, så den ikke river hul i handsker.

Specifikationer for Labcon ZAP Aerosol pipettespidser m/filter

  • Produceret af 100 % virgin polypropylen (PP) i medicinsk kvalitet.
  • Universale med filter.
  • Passer til de fleste kendte pipettebrands, så som Biohit, Brand, Eppendorf, Finn og Gilson.
  • Sterile i henhold til Sterility Assurance Level (SAL) 10-6.
  • Med patenteret endotoksinfrit filter, der er indsat via robot.
  • Certificeret fri for RNase, Dnase og DNA.
  • Certificeret fri for pyrogen, endotoksin, ATP og protease.
  • Autoklaverbar – både spidser og racks kan autoklaveres.
  • Genopfyldelige racks.
  • Produceret i henhold til Labcons Earth Friendly® program med fokus på grøn produktion.

Labcon ZAP Slik pipettespidser er udviklet på Labcon’s eget interne laboratorium og testet i eksterne professionelle laboratorier, hvor spidserne er testet til brug for de fleste almindelige opgaver.

Alle sterile produkter fra Labcon er pakket i medicinsk emballage og strålesteriliseres efter en valideret ISO 11137-metode til et sterilitetssikringsniveau på 10-6. Valideret sterilisering ISO 11137 gør pipetttespidserne ideelle til brug i forsknings- og medicinske laboratorier.

 

Labcon Aerosol spidser

, , ,

HOLD DIG AJOUR!

Tilmeld dig vores  nyhedsbrev!

Når du tilmelder dig acceptere du automatisk vores privatlivspolitik samt at modtage e-mails med nyheder og tilbud. Du kan til enhver tid framelde dig igen.