Listeria Testkit
RapidCheck Listeria NextDay

Listeria testkit RapidChek®Listeria NextDay™ testsystemet er et af de første AOAC-godkendte testsystemer, der tester for alle listeria-stammer.

Se flere specifikationer længere nede på siden!

Klik og se film om listeria testkittet

Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tags: ,

Listeria Testkit RapidCheck Listeria NextDay testsystemet er et af de første AOAC-godkendte testsystemer, der tester for alle listeria-stammer. Testkittet består af en praktisk enhed til prøvesamling og medie til vækst af ​​alle listeria arter, alt i én enhed. Berigelsesmediet kræver ingen yderligere tiltag for at give testresultater allerede næste dag. Testkittet giver resultater på 24 – 48  timer afhængig af den analyserede prøve.

Det kræver en forebyggende strategi at sikre fødevaresikkerhed i en fødevareproduktion. Med listeria testkittet er det nu muligt at verificere effektiviteten af ​​de forebyggende kontroller ved at teste produktionsfaciliteterne løbende under produktionen og ikke kun teste de færdige produkter. Dette giver samtidig mulighed for hurtigere reaktion og hurtige omkostningseffektive beslutninger. Med RapidChek Listeria NextDay testkittet fås et testkit der er nøjagtig og let at bruge, et testkit der er pålidelig og giver hurtige resultater, og samtidig en testmetode der ikke kræver store investeringer i dyrt udstyr og derfor minimere omkostningerne. Dertil er listeria testkittet utroligt nemt at bruge, og det kræver ingen ekstra uddannelse eller special træning af personale.

Sættet består af flere enheder. En prøvetagningsswab i polyurethan der er væddet i Hi-Cap™ neutraliserende væske. Et rør der indeholder færdiglavet medie til genoplivning og vækst af påviselige koncentrationer af listeria arter. Et rør med immundetekteringsteststrimler til hurtig og nøjagtig påvisning af listeria arter.

Testkittet er er AOAC godkendt til brug på div miljømæssige overflader som f.eks rustfrit stål og plast. Det kan påvise listeria arter på kun 24 timer eller listeria monocytogenes på 44 timer.

Specifikationer for Listeria testkit RapidCheck Listeria NextDay

  • Prøveindsamlings- og berigelsesmedier alt i én enhed.
  • Medie er klar til brug.
  • Tester for alle listeria-stammer.
  • Meget nemt at bruge.
  • Nøjagtige og pålidelige testresultater.
  • Kræver minimal træning af personale.
  • Kræver ikke investeringer i dyrt udstyr.
  • Kan opbevares ved stuetemperatur.

Testkittet indeholder

45 x RapidChek Listeria NextDay PUR-Blue DUO prøvetagningsenheder
45 x Listeria test strips
45 x overførselspipetter (400 μL)
Plastirør (12 x 75 mm)
1 x  rack Package Insert
1 x QC Certificate
1 x Vejledning til resultatfortolkning

Klik og se film om listeria testkittet!

 

Fødevarer Testkit

HOLD DIG AJOUR!

Tilmeld dig vores  nyhedsbrev!

Når du tilmelder dig acceptere du automatisk vores privatlivspolitik samt at modtage e-mails med nyheder og tilbud. Du kan til enhver tid framelde dig igen.