Mikrorør
5,0 ml

Mikrorør 5,0 ml fra Labcon er fremstillet i en ultraklar polypropylen i 100 % medicinsk kvalitet. SuperClear-rørene har en ekstra tyk og holdbar væg, der kan  centrifugeres op til 25.000 x G. Rørene er produceret med omtanke for miljøet, og Labcon er FDA-certificeret.

Se flere specifikationer længere nede på siden.

Vi har i øjeblikket tilbud på alle vores mikrorør. Tilbuddene er gældende til og med april måned eller så længe lager haves. 

Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tags: , ,

Mikrorør 5,0 ml fra Labcon er fremstillet i en ultraklar polypropylen i 100 % medicinsk kvalitet. SuperClear-rørene har en ekstra tyk og holdbar væg, der kan  centrifugeres op til 25.000 x G. Den ultraklare polypropylenharpiks giver et klart udsyn til prøven samt korrekt farvegengivelse. Mikrorørene er designet med ergonomiske snap cap hætter, ekstra glatte indvendige overflader og matteret skriveflade på siden. Rørene har tynd gennemborende hættemembran, der gør det muligt at få nem adgang til prøven med en kanyle.

SuperClear mikrorørende er designet til at passe til de samme rotorer som 15 ml centrifugerør. Derfor kan rørene bruges til procedurer, der ikke kræver volumen af ​​et 15 ml rør og ikke kræver sikkerheden ved et skruelåg. Ved brug af det mindre rør spares store mængder plast på lang sigt.

Rørene fås i seks forskellige farver; transparent, gul, rød, blå, grøn, amber. Kontakt os, hvis en specifik farve ønskes.

Specifikationer mikrorør 5,0 ml

 • RCF 25.000 x G.
 • Fremstillet i 100 % ultraklar polypropylen (PP), meget gennemsigtige for optimal visualisering.
 • Med ergonomisk, fladt snap cap låg.
 • Med ekstra tyk væg.
 • Tynd hætte membran giver nem adgang til prøven med en sprøjte med nål.
 • Tæt lukning holder fordampningen til et minimum.
 • Ekstra glat inderside.
 • Med graduering.
 • Med matteret skrivefelt.
 • FDA certificeret, kan derfor bruges til fødevarer.
 • Fri for RNase, DNase og pyrogen.
 • Antal 250 stk.

Et miljøvenligt produkt

Labcon mikrorør er alle produceret med omtanke for et bedre miljø. Produkterne produceres på Labcon’s egne produktionsfaciliteter i Californien, hvor alle produkter er fremstillet af 93 % vedvarende energi og omfatter bæredygtige materialer såsom bioplast og genanvendeligt genbrugsplast. Produkterne er pakket i unikt designet emballage med minimalt plastindhold og trykt med blæk uden brug af tungmetaller.

Brugen af plastprodukter i laboratorier er en nødvendighed for videnskabelig forskning, men denne plast har ofte en høj miljøbelastning. Analyse viser, at en stor del af denne påvirkning kommer fra fremstillingsprocessen. Du kan i meget høj grad forbedre dit laboratories miljømæssige påvirkning ved at vælge Labcons Earth Friendly-produkter.

FDA-godkendt til kontakt med fødevarer

Labcon er en FDA-registreret produktionsfacilitet for medicinsk udstyr, og deres produkter lever op til den højeste standard for kvalitetssikring. Alle produkter er produceret i et stramt kontrolleret miljø og udsat for de strenge test- og ydeevneprocedurer. Labcon’s produkter opfylder alle angivne standarder for præcision, klarhed, vridning, centrifugering og de er fri for kontaminering. Labcon’s produkter er produceret af resin, der lever op til FDA CRF21 GMP, hvilket gør, at de er godkendt til kontakt med fødevarer.

Klik og få mere information om Labcon og deres meget miljøvenlige produktion!

 

Mikrorør 5,0 ml

Eclipse pipettespidser - Popup
Lave priser

På udkig efter gode tilbud?

Så besøg vores tilbudsside