Mouse
Plasma

BEMÆRK, prisen er vejledende. Ved bestilling kontakter vi dig med oplysning om dagsprisen.

Mouse Plasma stammer fra ikke-schweiziske Albino-mus.

Se flere specifikationer længere nede på siden!

Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tag:

Mouse Plasma stammer fra ikke-schweiziske Albino-mus. Når der udvælges plasma, er kilden en vigtig faktor, der skal tages i betragtning, som også understreger plasmaets sporbarhed. Vores system med vertikal integration giver os mulighed for at være sikre på oprindelsen og sporbarheden af ​​vores plasma. Hver produceret batch kontrolleres nøje fra indsamling af serum og gennem alle faser af dets behandling og produktion til det endelige produkt. Det anvendte råmateriale blev opsamlet fra ikke-schweiziske Albino-mus. Plasmaet opsamles og behandles i overensstemmelse med de gældende europæiske regler.

Specifikationer for Mouse Plasma

  • Sterilitet: Sterilt filtreret.
  • Tilstand: Frossen.
  • Opbevaring: -20° C.
  • Holdbarhed: 48 måneder.
  • Forsendelsesbetingelser: -20° C eller på tøris.
  • Med lithium heparin.

Analyseret, kvalificeret og testet

Biowest analyserer, klassificerer og tester sine produkter inden afsendelse til kunder over hele verden. Hver batch leveres med et analysecertifikat. Biowest kvalitetssystem kan spore råvarer tilbage til den oprindelige leverandør og slagteri, hvor råvarerne blev indsamlet. Biowest’s vertikalt integrationssystem giver oprindelsescertificering og fuld sporbarhed.

Alle geografiske oprindelser kan spores, kontakt os venligst for henvendelser.

Sporbarhed er en del af Biowest ISO-audits. Hvert parti sterilt serum kontrolleres internt, begyndende med import af rå serum gennem endelig filtrering og mærkning. Kopier af al dokumentation er tilgængelige i papir og elektronisk form. Vi kan dermed forsyne kunder med information om hver enkel flaske og hvert enkelt batch serum tilbage til slagterierne og de lande, hvorfra det rå serum blev opsamlet, og bekræfte høsten af rå serum frem til det færdige parti sterilt serum.

 

Serum og medier

HOLD DIG AJOUR!

Tilmeld dig vores  nyhedsbrev!

Når du tilmelder dig acceptere du automatisk vores privatlivspolitik samt at modtage e-mails med nyheder og tilbud. Du kan til enhver tid framelde dig igen.