Optøningsstation AltemisLab Multi

Optøningsstation AltemisLab Multi gør det muligt at optø prøver i rør, plader og hætteglas meget hurtigere. Med optøningsstationen spares tid, da den hurtige optøning gør det er muligt at fremskynde prøvebehandlingen samtidig med, at det giver mere ensartede prøver og dermed mere valide prøveresultater.

Klik og se video med optøningsstationer fra AltemisLab!

Se flere fordele og specifikationer længere nede på siden!

Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tags: , ,

Optøningsstation AltemisLab Multi gør det muligt at optø prøver i rør, plader og hætteglas meget hurtigere. Med optøningsstationen spares tid, da den hurtige optøning gør det er muligt at fremskynde prøvebehandlingen samtidig med, at det giver mere ensartede prøver og dermed mere valide prøveresultater.

Optøningsstationen fra AltemisLab fås  to modeller der optør prøverne ved kun at bruge den omgivende luft eller ved at bruge opvarmet luft. Syv kraftige blæsere suger den omgivende luft ind og kanaliserer den opad gennem en perforeret optøningsbakke, hvor luften cirkulerer over og omkring prøverne. Dermed udsættes alle prøver for den samme temperatur, hvilket gør det muligt at optø de prøver, som opbevares i midten af rackene lige så hurtigt, som de prøver, der opbevares yderst i rackene. Dermed sikres en ensartet optøning af de frosne prøver, hvilket sikrer reproducerbare resultater.
Denne enkle handling reducerer optøningstiderne med op til 75-90 %, afhængig af type og størrelse på prøven ved optøning uden brug af varme – og endnu hurtigere ved brug af varme.

På den store optøningsflade er der plads til at optø 11 racks med SBS-rør eller 11 PCR-plader – dermed kan optøes mere end 1.000 prøver på samme tid. Bemærk racks til brug på optøningsstationen skal have huller i bunden ligesom PCR-pladerne skal være med semi-skørt eller uden skørt. Optøningsstationen kan stort set bruges til alt så længe luften kan cirkulere frit omkring de frosne prøver. Multi optøningsstationen fra AltemisLab har et kompakt design, der ikke optager meget plads, den betjenes ved hjælp af kun en knap, og den bruger minimalt med strøm. Til optøningsstationen medfølger 11 racks til SBS-rør.

Sådan fungerer optøningsstationen

Idéen og designet er enkelt og effektivt. Luft trækkes ind af syv ventilatorer med fast hastighed. Det forseglede indre kammer opbygger et stabilt positivt tryk, der forsigtigt siver ud af toppen og forfrisker kontinuerligt den kølige luft omkring prøverne med omgivende luft eller med opvarmet luft. Luftstrømmen, der begrænses af prøverne placeret på den optøende overflade, fordeler sig naturligt og jævnt mellem prøverne. Resultatet er en proportional stigning i luftstrømmen gennem de åbne luftveje omkring og mellem prøverne. Denne grundlæggende handling sikrer optimeret optøning af de frosne prøver.

Specifikationer for Optøningsstation AltemisLab Multi

 • Sparer tid og øger produktiviteten.
 • Reducerer optøningstider hvilket fremskynder prøvebehandlingen.
 • Sikre en ensartet optøning af alle prøver.
 • Sikrer reproducerbare resultater.
 • To modeller, optøning med eller uden brug af varme.
 • Stor optøningsflade med plads til 11 racks.
 • Optør mere end 1.000 prøver på en gang.
 • Kompakt design gør, at den optager meget lidt plads.
 • Bruger ikke meget strøm.
 • Kræver ingen kalibrering eller vedligehold.
 • 11 racks til SBS-rør medfølger.
 • Måler (lxbxh) 194,3 x 48,3 x 33 cm.

Klik og se video med optøningsstationer fra AltemisLab!

AltemisLab Multi optøning

,

Du kunne også være interesseret i...

Eclipse pipettespidser - Popup
Lave priser

På udkig efter gode tilbud?

Så besøg vores tilbudsside