Penicillin-Streptomycin Solution

BEMÆRK, prisen er vejledende. Ved bestilling kontakter vi dig med oplysning om dagsprisen.

  • Steril filtreret.
  • Frossen.
  • Opbevares ved -20° C.

Se flere specifikationer længere nede på siden!

Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tags: ,

Penicillin-Streptomycin Solution anvendes i cellekulturapplikationer ved 10 ml/l. Denne koncentration er til vævskulturmedier indeholdende serum. Bemærk, serumfri medier kræver generelt lavere koncentration.

Antibiotika kombineret med god steril teknik til manipulation af cellekultur hjælper til at forhindre mikrobiologisk forurening. Når en uerstattelig kultur bliver forurenet, skal det afgøres, om forureningen består af bakterier, svampe, mycoplasma eller gær. Dette gøres ved at isolere den forurenede kultur fra andre cellelinjer. Rengør inkubatorer og flow hætter med et laboratoriedesinfektionsmiddel og kontroller HEPA filtre.

Penicillin-Streptomycin opløsning i høj koncentration kan være giftig for nogle cellelinjer; udfør derfor en dosis-respons-test for at bestemme det niveau, hvor Penicillin-Streptomycinopløsning bliver giftig.

Specifikationer for Penicillin-Streptomycin Solution

  • Sterilitet: Steril filtreret.
  • Tilstand: Frossen.
  • Opbevaring: -20° C.
  • Holdbarhed: 18 måneder.
  • Forsendelsesbetingelser: -20°C eller på tøris.

Analyseret, kvalificeret og testet

Biowest analyserer, klassificerer og tester sine produkter inden afsendelse til kunder over hele verden. Hver batch leveres med et analysecertifikat. Biowest kvalitetssystem kan spore råvarer tilbage til den oprindelige leverandør og slagteri, hvor råvarerne blev indsamlet. Biowest’s vertikalt integrationssystem giver oprindelsescertificering og fuld sporbarhed.

Alle geografiske oprindelser kan spores, kontakt os venligst for henvendelser.

Sporbarhed er en del af Biowest ISO-audits. Hvert parti sterilt serum kontrolleres internt, begyndende med import af rå serum gennem endelig filtrering og mærkning. Kopier af al dokumentation er tilgængelige i papir og elektronisk form. Vi kan dermed forsyne kunder med information om hver enkel flaske og hvert enkelt batch serum tilbage til slagterierne og de lande, hvorfra det rå serum blev opsamlet, og bekræfte høsten af rå serum frem til det færdige parti sterilt serum.

 

Serum og medier

Eclipse pipettespidser - Popup
Lave priser

På udkig efter gode tilbud?

Så besøg vores tilbudsside