Pipettespidser ekstra lang
low retention m/filter

Pipettespidser ekstra lang low retention m/filter er ideelle til brug ved pipettering i lange prøvetagningsrør. Pipettespidserne, der måler 89 mm i længden, når let ned i bunden af et prøvetagningsrør.

Se specifikationer og flere fordele længere nede på siden!

Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tag:

Pipettespidser ekstra lang low retention m/filter er ideelle til brug ved pipettering i lange prøvetagningsrør. Pipettespidserne, der måler 89 mm i længden, når let ned i bunden af et prøvetagningsrør.

Alle pipettespidser er fremstillet af polypropylen af ​​medicinsk kvalitet og certificeret fri for RNase, DNase og humant DNA. Spidserne har ultratynde og ensartede vægtykkelse for at muliggøre hurtig og effektiv varmeoverførsel fra hele kontaktfladen på røret, hvilket hjælper til at reducere cyklustider og øge udbyttet.

Pipettespidserne er med filter, hvilket sikrer mod krydskontaminering i alle væskehåndteringsapplikationer. Filteret tillader stadig luften at passere igennem, men ikke nogen former for vandige opløsninger.

De meget lange pipettespidser i low retention har ultraglatte overflader, der gør dem ideelle til viskøst materiale, da den optimerede inderside øger udskillelsen af prøvemateriale, så selv den mindste dråbe kommer med. Spidserne i low retention giver høj nøjagtighed og reproducerbarehed samt maksimal genvinding af dyrebare prøver og vil reducerer spildet af dyre reagenser.

Spidserne er universale og passer til de fleste enkeltkanalpipetter og mulitikanalpipetter fra de mest gængse pipettebrands på markedet. Dette reducerer antallet forskellige pipetter, der kræves på et laboratorium.

Specifikationer for pipettespidser ekstra lang low retention m/filter

  • Universale pipettespidser, der passer til de fleste gængse pipettebrands på markedet.
  • Produceret af polypropylene (PP) af medicinsk kvalitet.
  • Ekstra lange, måler 89 mm.
  • Low retention.
  • Med filter.
  • Sterile.
  • Certificeret fri for RNase, Dnase og DNA/RNA.
  • CE-godkendt
  • ISO13485 certificeret.

 

Spidser lange m/filter

HOLD DIG AJOUR!

Tilmeld dig vores  nyhedsbrev!

Når du tilmelder dig acceptere du automatisk vores privatlivspolitik samt at modtage e-mails med nyheder og tilbud. Du kan til enhver tid framelde dig igen.