Podepinde CONEST

Podepinde CONEST – også kaldet swabs – bruges til flere formål, lige fra rengøringskontroller til indsamling og transport af DNA-materiale. Podepindene fås som nasopharyngeal eller oropharyngeal med henholdsvis en eller to breaking points.

Se flere specifikationer længere nede på siden!

Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tags: ,

Podepinde CONEST – også kaldet swabs – bruges til flere formål, lige fra rengøringskontroller til indsamling og transport af DNA-materiale. Podepindene fås som nasopharyngeal eller oropharyngeal med henholdsvis en eller to breaking points. Podepindene fra CONEST er alle fremstillet i plast med hoved i nylon. Podepindene er ideelle til udstrygning af mikrobiologisk materiale og de specialdesignede flocked podepinde til aerobe og anaerobe organismer.

Podepinde benyttes til prøvetagning med efterfølgende opbevaring i transportmedium til analyse på et laboratorium. Podepindens udformning og kvalitet er afgørende for, om der kan indsamles tilstrækkeligt prøvemateriale til at identificere eventuelle mikroorganismer.

Podepindene er alle sterile og pakket enkeltvis i PE-pose.

Specifikationer for podepinde CONEST

  • Sterile.
  • Pakket enkeltvis.
  • Meget fleksible.
  • Med ét eller to breakingpoints.
  • Fremstillet af flocked nylon og ABS (Acrylonitrile butadiene styrene).
  • CE-, FDA- og ISO-certificeret.

 

Podepinde

, , ,

HOLD DIG AJOUR!

Tilmeld dig vores  nyhedsbrev!

Når du tilmelder dig acceptere du automatisk vores privatlivspolitik samt at modtage e-mails med nyheder og tilbud. Du kan til enhver tid framelde dig igen.