Podepinde DK, Danskproduceret

Podepinde DK – også kaldet swabs – bruges til flere formål, lige fra rengøringsprotokoller til indsamling og transport af DNA-materiale så som prøver af spyt, slim, urin og fæces. Podepindene er produceret i Danmark.

Se flere specifikationer længere nede på siden!

Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tag:

Podepinde DK – også kaldet swabs – bruges til flere formål, lige fra rengøringsprotokoller til indsamling og transport af DNA-materiale så som prøver af spyt, slim, urin og fæces. Korrekt prøveindsamling er afgørende for hurtig og nøjagtig diagnose af kliniske prøver, derfor er det væsentligt at podepinden er i en god kvalitet, der let opsamler rigeligt prøvemateriale. Vores flockede podepinde bruges til oral indsamling af kliniske prøver. Podepinden fås i tre varianter med den samme flocked swab, men som oropharyngeal og nasopharyngeal med forskellige placeringer af den støbte breakingpoint.

Podepindene, der er produceret i Danmark, er alle fremstillet i steriliserbar polystyren godkendt til Health Care-brug med hovedet fremstillet i flocked nylon. Podepindene er ideelle til udstrygning af mikrobiologisk materiale, og de specialdesignede flocked podepinde til aerobe og anaerobe organismer.

Podepinde benyttes til prøvetagning med efterfølgende opbevaring i transportmedium til analyse på et laboratorium. Podepindens udformning og kvalitet er afgørende for, om der kan indsamles tilstrækkeligt prøvemateriale til at identificere eventuelle mikroorganismer. Vores nylonflockede podepinde giver optimal prøveopsamling på grund af deres evne til at indsamle flere prøver på prøvetagningsstedet og hurtigere frigive hele prøven.

Podepindene er alle sterile og pakket enkeltvis i PE-pose. Til sterilisering er hver vatpind individuelt pakket i PET/PE-folie, der er gamma-steriliseringskompatibel. Den nasopharyngeale podepind er ekstra tynd, og den er derfor ideel til brug på børn.

Specifikationer for podepinde DK

  • Sterile.
  • Pakket enkeltvis.
  • Meget fleksible.
  • Oropharyngeal eller nasopharyngeal.
  • Med ét eller to breakingpoints.
  • Breakingpoint ved 32 mm eller 80 mm fra spids.
  • Fremstillet af flocked nylon og steriliserbar polystyren godkendt til Health Care-brug.
  • Skal opbevares ved temperatur mellem 3° og 40° C.
  • CE- og ISO-certificeret.
  • Produceret i Danmark.

 

Podepinde

, , , ,

HOLD DIG AJOUR!

Tilmeld dig vores  nyhedsbrev!

Når du tilmelder dig acceptere du automatisk vores privatlivspolitik samt at modtage e-mails med nyheder og tilbud. Du kan til enhver tid framelde dig igen.