Rabbit
Serum

BEMÆRK, prisen er vejledende, da priser på serum varierer meget. Ved bestilling kontakter vi dig med oplysning om dagsprisen.

Rabbit Serum er afledt af koaguleret fuldblod, der aseptisk opsamles fra halspunktering.

Se flere specifikationer længere nede på siden!

Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tag:

Rabbit Serum er afledt af koaguleret fuldblod, der aseptisk opsamles fra halspunktering. Vores kaninserum kan spores, er nøje kontrolleret og behandles i overensstemmelse med gældende regler.

Når der udvælges serum, er kilden en vigtig faktor, der skal tages i betragtning, hvilket også understreger serummets sporbarhed. Vores integrationssystem giver os mulighed for at være sikre på oprindelsen og sporbarheden af ​​vores serum. Hver produceret batch kontrolleres nøje fra indsamling af serum og gennem alle faser af dets behandling og produktion til det endelige produkt. Kaninserum er afledt af koaguleret fuldblod, der aseptisk opsamles fra kaniner. Serumet opsamles og behandles i overensstemmelse med de gældende europæiske regler.

Specifikationer for Rabbit Serum

  • Sterilitet: Sterilt filtreret.
  • Tilstand: Frossen.
  • Opbevaring: -20° C.
  • Holdbarhed: 60 måneder.
  • Forsendelsesbetingelser: -20° C eller på tøris.
  • Oprindelsesland: Frankrig.

Analyseret, kvalificeret og testet

Biowest analyserer, klassificerer og tester sine produkter inden afsendelse til kunder over hele verden. Hver batch leveres med et analysecertifikat. Biowest kvalitetssystem kan spore råvarer tilbage til den oprindelige leverandør og slagteri, hvor råvarerne blev indsamlet. Biowest’s vertikalt integrationssystem giver oprindelsescertificering og fuld sporbarhed.

Alle geografiske oprindelser kan spores, kontakt os venligst for henvendelser.

Sporbarhed er en del af Biowest ISO-audits. Hvert parti sterilt serum kontrolleres internt, begyndende med import af rå serum gennem endelig filtrering og mærkning. Kopier af al dokumentation er tilgængelige i papir og elektronisk form. Vi kan dermed forsyne kunder med information om hver enkel flaske og hvert enkelt batch serum tilbage til slagterierne og de lande, hvorfra det rå serum blev opsamlet, og bekræfte høsten af rå serum frem til det færdige parti sterilt serum.

 

Serum og medier

,

HOLD DIG AJOUR!

Tilmeld dig vores  nyhedsbrev!

Når du tilmelder dig acceptere du automatisk vores privatlivspolitik samt at modtage e-mails med nyheder og tilbud. Du kan til enhver tid framelde dig igen.