Rørholder til 4 rør

Rørholder til 4 rør er ideel som sekundær emballage til forsendelse af rør med diagnostiske prøver. Absorberingsevne 190 ml.

Se flere specifikationer længere nede på siden!

Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tags: , , ,

Rørholder til 4 rør er ideel som sekundær emballage til forsendelse af rør med diagnostiske prøver. Pakkes flere rør eller primære emballager i samme yderemballage, skal de pakkes individuelt eller på anden måde pakkes adskilt, så de ikke kan røre hinanden og kontakt mellem dem undgås. Her er rørholderen med plads til 4 rør en rigtig god løsning.

Den hvide rørholder er fremstillet i et absorberende materiale, der lever op til pakkeinstruks P650 og er godkendt til lufttransport. I det tilfælde hvor rør skulle lække, så vil det absorberende materiale opsuge den lækkede væske, så væsken forbliver inde i den primære emballage. Den absorberende rørholder er på indersiden forsynet med en fugttæt base, der sikrer at ydersiden forbliver ren og tør. Rørholder til 4 rør har en absorberingsevne på 190 ml. De udvendige mål er (bxl) 193 x 122 mm og det indvendige mål er (bxl) 183 x 110 mm.

Specifikationer for rørholder til 4 rør

 • Til diagnostiske prøver.
 • Plads til 4 rør.
 • Absorberingsevne 190 ml.
 • Hvid.
 • Til engangsbrug.
 • UN3373-godkendt.
 • P650-godkendt.
 • P620-godkendt.
 • Godkendt til lufttransport.
 • Udvendige mål (bxl) 193 x 122 mm.
 • Indvendige mål (bxl) 183 x 110 mm.

UN3373-reglerne

Når der skal sendes diagnostiske prøver, så er der en række regler, der skal overholdes. Afsender af prøverne har ansvaret for, at prøverne er forsvarligt pakket og sendes i henhold til de gældende UN3373-regler. En forsendelse af diagnostiske prøver skal bestå af en primær-, en sekundær- og en yderemballage. Yderemballagen kan fx være en UN3373-godkendt forsendelsespose eller -æske. Primæremballagen kan fx være selve røret der indeholder prøven, og den sekundære emballage kan være en godkendt pose, der indeholder et sugeindlæg. Den primære og sekundære emballage skal være trykprøvet til at kunne modstå en trykforskel på 0,95 bar.

Pakkes flere rør eller primære emballager i samme yderemballage, skal de pakkes individuelt eller på anden måde pakkes adskilt, så de ikke kan røre hinanden og kontakt mellem dem undgås. Sammen med primæremballagen skal der være et sugeindlæg. Sugeindlægget skal som minimum kunne opsuge den samlede mængde væske, der sendes. For at prøven er korrekt emballeret skal den pakkes i et stødabsorberende materiale.

Den sekundære emballage eller yderemballagen skal være stiv. Yderemballagen skal mærkes med godkendt advarselsmærkat ‘UN3373’ og ‘BIOLOGISK STOF, KATEGORI B’.

 

Forsendelse

HOLD DIG AJOUR!

Tilmeld dig vores  nyhedsbrev!

Når du tilmelder dig acceptere du automatisk vores privatlivspolitik samt at modtage e-mails med nyheder og tilbud. Du kan til enhver tid framelde dig igen.