Rørvælger AlteTube Tube Selector

Rørvælger AlteTube Tube Selector og AlteTube Pick Up Device er brugervenlige værktøjer, der gør det meget nemt og enkelt at tage individuelle rør op af et rack. Hvor det ofte kan være svært at få fat på et rør i midten af et rack, specielt med handsker på, så giver AlteTube tube selector eller AlteTube pick up device ment og hurtig adgang til at vælge et specifikt rør.

Klik og se video med AlteTube Tube Selector

Se flere specifikationer længere nede på siden!

Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tags: , ,

Rørvælger AlteTube Tube Selector er et brugervenligt værktøj, der gør det meget nemt og enkelt at tage individuelle rør op af et rack. Hvor det ofte kan være svært at få fat på et rør i midten af et rack, specielt med handsker på, så giver AlteTube tube selector ment og hurtig adgang til at vælge et specifikt rør.

Ved at bruge en rørvælger forenkles opsamling af rør, varmeoverførselen minimeres og risikoen for krydskontaminering reduceres. AlteTube rørvælger er designet med et praktisk greb, der gør det let at snuppe et enkelt rør fra et rack.

Tube Selector fra AltemisLab er tidsbesparende og brugervenlig, da det bekvemt betjenes med én hånd. Rørvælgeren presses blot ned over det ønskede rør, og røret løftes let fri af racken. Ved at trykke på tommelfingerknappen frigives røret igen fra rørvælgeren, og kan dermed let sættes retur i racket igen.

AlteTube rørvælger kan bruges til fjernelse af cryorør og mikrorør med skruelåg. Rørvælgeren kan bruges til rør fra 0,3 ml og op til 5 ml rør fra de fleste producenter.

AlteTube Pick Up Device

En mere enkel udgave af rørvælgerværktøjet er AlteTube Pick Up Device. Med AlteTube Pick Up Device fjernes rør let fra racks ved at presse rørvælgerværktøjet ned over det specifikke rør. Værktøjet har ikke en udløser mekanisme, men frigøres let ved at trække røret fri af rørvælgerværktøjet med tommel- og pegefinger. Dette værktøj kan også bruges til med kun én hånd at skrue låg af rør, der står i et AlteTube rack. AlteTube Pick Up Device kan bruges til 1,2 ml, 2,0 ml og 5,0 ml rør med låg med internt eller eksternt gevind eller til 1,8 ml rør med låg med eksternt gevind.

Specifikationer for Rørvælger AlteTube Tube Selector

 • Let og enkelt at bruge.
 • Kan betjenes med en hånd.
 • Giver en hurtigere arbejdsgang.
 • Minimerer krydskontaminering.
 • Godt greb og ergonomisk design.
 • Kompatibel med rør fra de fleste kendte producenter.
 • Kan bruges til rør fra 0,3 ml og op til 5 ml rør.
 • Rørvælger til rør i SBS-format kan også bruges til Septum caps/kliklåg.

Specifikationer for Rørvælger AlteTube Pick Up Device

 • Let og enkelt at bruge.
 • Giver en hurtigere arbejdsgang.
 • Godt greb.
 • Kan bruges til 1,2 ml, 2,0 ml og 5,0 ml rør med låg med internt eller eksternt gevind eller til 1,8 ml rør med låg med eksternt gevind.

Klik og se video med AlteTube Tube Selector

 

AltemisLab Tube Selector

, , , ,

Celledyrkning - pop-up
NY ADRESSE

Vi er flyttet til nye lokaler.
Vores adresse er

DACOS A/S
Industriholmen 51
2650 Hvidovre